EltenLink

Piąty roczek Eltena

Wróć do Archiwum Eltena

#121 damianzegarek

Oznaczałoby to, że nie tylko w wypadku wiadomości taki błąd się wyświetla, bo jednemu z naszych kolegów tj Kmicic92 taki sam błąd wyświetlał się przy próbie otworzenia jednego z tekstowych wpisów na blogach użytkowników.
--Cytat (Julitka):
W wersji 2.3.1 już dwókrotnie przy próbie otwarcia wiadomości w konwersacji pokazuje się błąd
Script 'Bass' line 189: RuntimeError occurred.

BASS_ERROR_START
po którym Elten się wysypuje.
Ostatnio było to przy próbie wyświetlenia wiadomości z poziomu Co Nowego, ale chyba z sekcji Wiadomości też.
Będę obserwować.

--Koniec cytatu

2019-09-04 13:02

#122 fantasma467

Coś elten zaczął się zacinać.

2019-09-04 15:50

#123 Puszkin

Słuchajcie, czy Wy też tak macie, że mimo wylogowania się z eltena, ale nie zamykania go dostajecie powiadomienia? :D
Zaobserwowaliśmy to z Johnsonem wczoraj, gdy kolega wylogował się ze swojego konta.

2019-09-04 17:30

#124 misiek

U mnie nic się nie zacina.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-09-04 18:31

#125 fantasma467

Fałszywy alarm. Sądziłam, że to eltenn, a to NVDA zawiesza się co parę zdań.

2019-09-04 19:16

#126 matius

--Cytat (Puszkin):
Słuchajcie, czy Wy też tak macie, że mimo wylogowania się z eltena, ale nie zamykania go dostajecie powiadomienia? :D
Zaobserwowaliśmy to z Johnsonem wczoraj, gdy kolega wylogował się ze swojego konta.

--Koniec cytatu
Ja miałem tak z wiadomościami. Byłem na gościu, a i tak dźwięk wiadomości był, że przyszła. Ale odczytać oczywiście się nie da. :)

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2019-09-05 12:21