Forum

Polsat

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Poprzednia 2 / 4 Next

lukasz1993258

#21 ·

Transcription

Teraz to już przesadzili i to po całości. I po co ja tak się, kurde, cieszyłem, że tego badziewia nie będzie puszczanego, aczkolwiek w samym Nowym Jorku będzie Wigilię. Ale to mi o to nawet chodzi teraz. Chodzi o co innego. Słuchajcie. Bo teraz pojechali po całości. Przeglądałem sobie program TV na 1 stycznia no i przesadzili. Ponieważ o 20 będzie mega hit, podkreślam jeszcze raz, mega hit! Kevin sam w domu. Powiedziałbym tu parę słów, ale nie będę używał. Nie będę używał słów niecenzuralnych na forum. Powiem tylko tyle, że to jest po prostu żenada, dno i i nie wiem w sumie co jeszcze mógłbym na ten temat powiedzieć, bo aż szczerze powiedziawszy, to brak mi słów, żeby to określić. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#22 ·

Transcription

No bo wiesz co, no bo im się po prostu płyta już zacięła i tyle. Mega hit, to było dobre, mega hit, tak. Ale oni tak zawsze to reklamują, mega hit, mega hit. Kurczę. No, po prostu, po prostu płyta im się zacięła i już zmieniliby tą płytę. A czy skarga widzów, to raczej wątpię. Bo raczej skargi to były jak nie puścili kiedyś. To, jak to, bez kewina, ojeju, naprawdę, o ludzie, ludzie, jak to tak może być, bez kewina, święta, ludzie. No co to w ogóle jest, ludzie, naprawdę śmiać mi się chciało po prostu.

lukasz1993258

#23 ·

Transcription

A na tak ten sam badzie wpuszczany co rok to człowiekowi się potem na wymioty bierze.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Puszkin

#24 ·

Transcription

Nie no, a co Wy chcecie? Jak ktoś chce Kevin'a obejrzeć, to wiadomo, że w Nowy Rok, ale nie tylko, w Polsat Film o 25 grudnia sobie obejrzeć, czyli jutro Kevin, no także Kevin musi być, nie ma to tamto.

lukasz1993258

#25 ·

Transcription

Jakby co roku była garstka osób, która w ogóle nie oglądałaby tego filmu

kmicic92

#26 ·

Transcription

No tak, to jest ogólnie mega hit, mega hit, to było, to było dobre, no, no, tak to jest, jak, jak, jak, jak nie puścili, to już płakali, ojeju, płakali, że, że, że nie ma, jak to może nie być, święta tego.

lukasz1993258

#27 ·

Transcription

parę dni temu tak sobie z ciekawości czytałem artykuł odnośnie kanału który nazywa się Polsat One i który jest nadawany za granicą Polski sprawdzałem też jego ramówkę no jest troszkę mniej więcej podobna do tej ramówki co ma Polsat 2 z tym że w Polsat One jest na przykład emitowane jest na przykład policjanki i policjanci czego nie ma w Polsacie 2 no mniejsza o to w każdym razie z ciekawości sprawdzałem sobie zapowiedzi na YouTubie bo ktoś tam jakoś tam ktoś wrzucił te zapowiedzi no i wiadomo tam jest podawane tam są podawane dwie strefy czasowe jedna strefa to czasu środkowo europejskiego a druga strefa to czasu jakiegoś amerykańskiego no mniejsza o to i faktycznie Polsat 1 nie emituje w ogóle polskich reklam no i tak sobie wszystko poukładam dałem do myśli tam sobie wszystko podsumowałem i doszedłem do wniosku że ja chyba wiem dlaczego Polsat 1 nie jest dostępny w Polsce mimo to że Polsat 1 ma polską koncesję nadaje na polskiej koncesji ale ja już wiem dlaczego i to chyba myślę że każdy z was chyba myślę że się domyśli dlaczego Polsat 1 nie jest emitowany w Polsce ponieważ Polsat 1 pewnie byłby emitowany w Polsce w przypadku kiedy byłyby emitowane reklamy a z racji tego że nie ma reklam polskich emitowanych w Polsat 1 no to nie jest emitowany w Polsce no to może trzeba na siebie zarobić to taka moja mała hipoteza że tak powiem no i raczej tyle

kmicic92

#28 ·

Transcription

A najbardziej wkurza mnie to z tymi reklamami, że to, że już przerywane te filmy są, to już tam, ale że te reklamy są głośniejsze niż film. Wy to nie wiem, czy zauważyliście, ale na pewno to zauważyliście. Nie wiem, co to tak specjalnie to robią, czy jak puszczą film, to musisz podgłośnić, bo prawie nic nie słychać. Skoro jak nagle się zaczną reklamy, jak to nie ryknie ten telewizor, to aż musisz ściszyć, bo tam masz słychać w pokoju obok, albo nawet w przedpokoju.

cinkciarzpl

#29 ·

Transcription

Polsat swego czasu w latach dwutysięcznych miał zajebisty podkład na wiadomości i ten dżingiel cały, te wydarzenia miały zajebisty podkład, zresztą kiedyś nawet nagrałem, ale nawet się udało dużo od tego nagrać, ale przepadło. Natomiast obecnie, no, dźwiękowo napompowane strasznie, zauważcie jak tam jest wszystko płasko, nawet jak są wywiady, jak posłuchacie sobie z tego magazynu w MUZO FM, bo to jest też Polsat News na przykład, cała ta grupa, jaka tam jest pompa, spłaszczona dynamika, po prostu tak. Tak, że słuchać się tego praktycznie nie da, zwłaszcza na słuchawkach. Może jeszcze nie ma aż tak bardzo tych oddechów wyciągniętych jak w jedynce radiowej, ale pogłos na przykład ze studia jest cudowny. I ta cała kompresja to jest po prostu dramat, dramat i solomota. No, a produkcje, powiem Wam szczerze, nie oglądam, może poza światem według kiepskich, a tak to one wszystkie mają taki durny poziom, przynajmniej jak dla mnie, że w większości nie oglądam.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

kmicic92

#30 ·

Transcription

No to to coraz durniejsze jest, to tu się zgadzam, te programy coraz durniejsze takie. Z TVN-em to oni się prześcigają już chyba w tym, który coś głupszego wymyśli.

lukasz1993258

#31 ·

Transcription

No i tutaj niestety muszę potwierdzić, że poziom modowanych programów w Polsacie po prostu jest przerażający, jak dla mnie. I kiedyś to było inaczej, bo kiedyś zmytowali trochę inaczej, te programy były inne, bardziej takie z sensem, tak teraz po prostu naprawdę emitują jakieś, za przeproszeniem, odmurzacze. Bo to jakoś się nie da nazwać i to samo chyba w tym samym kierunku wydaje mi się, że idzie TVN. Chociaż TVN już pobił rekord, bo w środę po 21 jest nadawany program, który nazywa się Pożar w Burdelu, więc naprawdę bardzo fajny poziom. Masakra, masakra, masakra, masakra i jeszcze raz słowo pożar. Masakra, bo tego się nie da inaczej nazwać. Przerąbane.

kmicic92

#32 ·

Transcription

A tego jeszcze nie słyszałem. Pożar w burdelu. Co ja to jeszcze miałem powiedzieć? No i tak właśnie taki poziom jest. A te paradokumenciki, te całe kryminalne, to już w ogóle kurde, to już takie... Też. Dlaczego ja? Pijane sprawy. Chcę się wymiotować, tylko bleee i tyle.

daszekmdn

#33 ·

1 likes
Transcription

Na świecie, w necie i wszędzie rozpowszechnia się po prostu kopizm. W internecie kopiują od siebie pomysły, jakieś cytaty, jakieś inne rzeczy. Tak samo w telewizji. Nie wiem kto był pierwszy, czy ukryta prawda, dlaczego jak, czy może jeszcze coś przed tym było podobnego. No tak samo te seriale różne, paradokumentalne, one traktują często o tym samym. Jedne lepiej, drugie gorzej. Moim zdaniem powinni zebrać siły i zrobić wspólnie coś lepszego, bo jak połączyć te wszystkie pomysły, to może by coś z tego było.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#34 ·

Transcription

Pierwsze było dlaczego ja, potem jakiś czas później pojawiło się nagle trudne sprawy I dopiero później po jakimś czasie pojawiła się ukryta prawda No i tak zaczęto się stopniowo takie podobne programy robić Na przykład no nie wiem coś z takich podobnych programów No to nie wiem na przykład Lombard Zastaw Pod Życie jest taki podobny minimalnie Ale nie więcej tam jest o życiu właśnie tych sprzedawców No to i parę innych programów by się pewnie jeszcze znalazło jakby tak się wgłębić

daszekmdn

#35 ·

1 likes
Transcription

Bardzo podobnym do tych par dokumentów typu dla czego ja jest jeszcze szkoła z TWN-u. Natomiast jeśli ktoś mi wyjaśni czym się różni dla czego ja od trudnych spraw, to ja chętnie wysłucham, bo mi się wydaje, że chyba niczym.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#36 ·

Transcription

Szkoła i jeszcze jest taki jeden program, który nazywa się 19+. A co do Twojego pytania, to ja Ci powiem wprost. W moich obserwacji kilkuletnich to się niczym nie różni. Tylko po prostu jest zmieniona nazwa. Tylko nie wiem po co. Nie wiem po co zmieniali nazwę, no ale jednak to się niczym nie różni. Naprawdę to się niczym nie różni. Z takich jeszcze podobnych programów mniej więcej to jest jeszcze na przykład Dzień, który zmienił moje życie. No i chyba tyle. Także tyle.

kmicic92

#37 ·

Transcription

Tak, dzień, który rozwalił mi życie, to też znam. Ale generalnie to ja mówię, włączę na chwilę telewizor i zaraz muszę wyłączyć, bo po prostu zwyczajnie robi mi się niedobrze. I to tyle chyba, jeśli chodzi o to. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#38 ·

Transcription

No tak, bo dzisiejsza telewizja ogólnie jest strasznie skomercjalizowana i niestety konkurencja jest konkurencją i każdy kanał będzie prześcigiwał się z innymi kanałami, więc Polsat chyba teraz ściga się z TVN. Wszystko tutaj w sumie kręci się wokół pieniędzy, bo inaczej tego nie da się nazwać i to niestety jest prawdą. Nic nie można na ten temat poradzić, niestety tak już jest i tak raczej będzie.

kmicic92

#39 ·

Transcription

Tak jak mama mi kiedyś mówiła, że były kiedyś tylko dwa kanały, no nie, że jedynka, na początku było, że jedynka. I były tylko dwa. I było co oglądać. Były te programy naprawdę dobre. I było co oglądać. A teraz tych kanałów jest, nie wiem ile ich tam jest, tam powiedzmy tysiąc, no masz ich tam dziewięćset ileś na przykład i nie ma nic.

lukasz1993258

#40 ·

Transcription

Tak samo jest jak są te kadały wszystkie Polsatu, na przykład masz Polsat, Polsat 1, Polsat 2, Polsat Romance, 4 kanały co z większości nadają te same programy tylko o różnych godzinach i też super Polsat, połowa tych programów jest taka sama jak w Polsacie zwykłym, to Przew, Hell's Kitchen, Piekielna Kuchnia i w ogóle. Ja już tutaj wspomniałem, Polsat, znaczy super Polsat miał być głównie dedykowany dla osób z dysfunkcją wzroku, a niestety i tutaj już się Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji tutaj przeczepiła, że nie realizują do końca koncesji jak powinni i to nawet jest, można nawet o tym poczytać, więc zainteresowanych to polecam, aby sobie wpisali super Polsat, koncesja czy to. Ktoś w tym stylu i to wam się przyświetli. Jest o tym głośno.

Poprzednia 2 / 4 Next