PSE Forum mieszane

Z jakimi użytkownikami Eltena chcieli byśmy się spotkać?

Założony przez daszekmdn 90 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 5 z 5

Transkrypcja

Dzień dobry, mam na imię Adrian, mieszkam w Sosnowcu, mam 33 lata, interesuję się sportem, sportami walki, język obcy to niemiecki, no i tyle. Aha, jeszcze jestem po zawód z ceramiki łyżkowej.

#82 1 polubienie

Transkrypcja

Serdecznie Ci witamy, jednak do wpisów takich opowiadających o Tobie jest wątek, o sobie nawzajem jest wątek Poznajmy się, także zapraszamy tam. Może też dowiesz się co nieco o innych osobach z LTNO. Ja życzę miłego pobytu, zapraszam do rozjrzenia się po grupach, blogach i innych materiałach dostępnych na tej platformie. Dziękuję.

Happy hacking

Witam ciebie wśrud nas hehe
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Witajcie drodzy parafianie! O Jezus! Nawet nie wiedziałam, że aż tak będzie. No to z góry przepraszam za brzmienie. U mnie jest tak, że poznałam bardzo dużo ludzi, których chciałam poznać i których tu co prawda nie wymieniałam, ale są bardzo wartościowi i bardzo się cieszę, że doszło do spotkań. Ale zostało mi parę osób na liście, które poznać na pewno bym chciała. I są to Daszek, Paulinux, Agata Kantylena, Kamila, Marcysia, Monstricek, Tomecki, Selwinka, Tygrysica i Monia01. Mam nadzieję, że dojdzie kiedyś do spotkania z którymś z tych użytkowników. I cieszę się bardzo, że spotkałam już tych, których spotkałam, bo w większości znacznej są to naprawdę wartościowi ludzie, z którymi fajne relacje mi się utrzymują.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#85 1 polubienie

Z mojej strony mozesz liczyć na podobne odczucia więc szansa jest. hihi

Transkrypcja

ja to też bym się chciał z paroma osobami spotkać na żywo ale raczej do tego nie dojdzie w sumie mało jest chyba osób z którymi chciałbym się spotkać na żywo bo ja tutaj tak mało z kim piszę natomiast jeżeli mam wymienić kogo bym chciał na dzień dzisiejszy zobaczyć to na pewno jest Torwica i Paulina w sensie Pajagier czy jakoś tak no a tak to to nikt mi już do głowy nie przechodzi

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#87 1 polubienie

Transkrypcja

No, co do twojej wiadomości, Lwie, no to oczywiście po mojej stronie również taka chęć następuje, a co do mojej listy, no to ona się już skurczyła bardzo mocno, ponieważ dużo osób już zobaczyłam, które chciałam, dużo w związku z tym planów zrealizowałam. Na przykład pozostaje jeszcze kilka osób, no na pewno właśnie Radovest, czyli Monstriczek, no może Mikołaj Hołysz, bo czemu nie, Zwonimir, Dorka Krać i Adventure Time.

Happy hacking

Transkrypcja

A przepraszam, bo zapomniałem i dopiero sobie teraz przypomniałem, że jeszcze jednego użytkownika Eltena znam, którego też już nie ma od chyba trzech lat, a szkoda. Właściwie to przepraszam dwóch, bo Adasiek1992 to go znam na żywo z czasów szkolnych oraz do tego dochodzi jeszcze Szymon24. Też go znam z czasów szkolnych, bo chodziliśmy razem do podstawówki gimnazjum.

Transkrypcja

Dzień dobry, jeżeli chodzi o mnie, to chciałabym na pewno się zobaczyć na żywo z Pauliną, z Krzywym, ponieważ znamy się wirtualnie, ale niestety na żywo się jeszcze nie widzieliśmy, bardzo szkoda. Z Dissenterem, z Daszkiem, z Monte, z Lolą, z Zyfkiem, jeżeli się nie powiedziałam, to przepraszam. I z... Pajperem.

Może i nie jestem aniołem, ale jestem warta tego żeby chwilę zemną pogadać.

Transkrypcja

Witam wszystkich bardzo serdecznie, jeżeli chodzi o spotkania eltenowiczów na żywo, to na dzień dzisiejszy nikt mi do głowy nie przychodzi, ponieważ większość eltenowiczów, których znałem osobiście na żywo, no to niestety albo poodchodzili, albo po prostu poszli swoim, że tak powiem, że swoją ścieżką. Parę osób takich znam, które po prostu poszły swoją ścieżką. Więc na dzień dzisiejszy nikt mi zupełnie do głowy nie przychodzi, z kim bym się mógł na żywo chcieć spotkać na dzień dzisiejszy. Także na tę chwilę obecną pozdrawiam.