PSE Forum mieszane

Parodie sławnych ludzi

Założony przez ninka 35 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 1 z 2

Transkrypcja

Witajcie wszyscy! Postanowiłam stworzyć wątek, w którym myślę, że będzie dosyć ciekawa... myślę, że będzie dosyć ciekawie, bo dużo z nas ogląda różne filmy, seriale, ogląda telewizję, czyta książki, ogląda różne kabarety i myślę, że warto stworzyć taki wątek, w którym sami możemy wykazać się swoimi zdolnościami aktorskimi i spróbować sparodiować różne dziwne zachowania aktorów, piosenkarzy, czy innych sławnych ludzi, czy celebrytów. Myślę, że wątek tak jak mówię, jest bardzo ciekawy i zainteresuje go... zainteresuje się nim dużo ludzi, ponieważ no tak jak mówię, niektóre parodie są takie, które nie zwracają na nie uwagi, a można się z nich fajnie pośmiać. Dlatego zachęcam wszystkich do nagrywania, czy udostępniania różnych parodii, oczywiście w waszym wykonaniu, nie w wykonaniu aktorów, tylko w waszym wykonaniu i różnych tego typu rzeczy. Pozdrawiam! I mam nadzieję, że wątek wam was zaciekawi równie tak samo jak mnie.

Transkrypcja

Hade kjøtt i dag, har vi kontakt med Oure Boståndsbiblioteks i denne vekt. Kanskje en liten fremslås, eller en liten åpenning. Og så er det en luftig uttalning. Du har en reaksjon. I begge lander. På denne vekt, bare kjører vi på. Men, kanskje en åpenning. Eller en åpenning på forhånd. Kanskje en åpenning, eller en åpenning på forhånd. Eller kjører vi i stedet. Kanskje en åpenning på en vekt. Farsken har vi fler tilfeller i dag. Våre bostadshus, synes at det hadde vært bra. – som egentlig fikk skattegradationen innan rådgivningen. Vi kan klippene igjen som en aut abenvaring. Nå kan det fjellfølgelig avslutning, – og det kan gjemmes av de valgfølgende lagfølgene. Det kan gjemmes av de slagfølgende lagfølgene. Det kan sker noe som er helt nodig. – som oppnås av artikulere. – Er det ikke veldig svært å dra i kollum? Neu ilding A andre, andre, hans enge, enkelaar enathil, hans k tu k k lein en. Herd e slik om eINA R sicher?

#3 1 polubienie

Transkrypcja

no też się cieszę, że mam na razie jedną zwolenniczkę tego wątku myślę, że ja sama niedługo się tutaj udzielę tylko mam tyle pomysłów, że muszę na razie coś ciekawego wybrać a co do Ninki, nie, nie, nie, nie, broń Boże, to nie jest moje imię ja mam tak naprawdę na imię Monika, ale Ninka wzięła się stąd, że kiedyś tak na mnie mówili bo był kiedyś sobie taki czat na którym byłam jako Nina Rudnicka, jeżeli ktoś ogląda na dobre i na złe więc Ninka to nie jest moje imię, to jest taka zmyłka dla Altanowiczów pozdrawiam

Transkrypcja

Det er veldig myte av gymnasiet. Det er veldig myte av gymnasiet, men som vi kvindat tid. Men som vi kvindat tid. Det er utenverket. Det er utenverket. Men som er bedre forstådd, men som er bedre forstådd, hvis ikke du yr med ditt eget er. Istedet skal du stå rundt rent som en eller et stort grupp små skandaler. eller et stort grupp småskal. Så er det svårast kehjelm å holde kjøret sight solamente mot Herman. Det vil sista stacking zeller nødvendigvis et slags ettertrijningたい, ei tredjedil at kjøret skylder mobiler uten å bli skyldt av en kcioner. Setter i steg til 4ten2–1t near 5t min própria ettertrykket, Takk for at du så med.

#5 1 polubienie

Transkrypcja

Myślę, że niczemu by to nie przeszkodziło.

#6 1 polubienie

Transkrypcja

Dzień dobry, ja nie będę, raczej nie go parodiował, ale pokażę wam różne akcenty, prawda, czyli będę rozmawiał po polsku z różnymi akcentami, no i przepraszam za mój głos, ale mam tutaj chrypę i tak dalej, ale nie zagłębiałem się w to. Jeszcze przed tym, jak zacznę to coś robić, to chciałem jeszcze powiedzieć Gracjanie, żebyś nie dodawał takich bezsensownych postów, no ale dobra. A więc zaczynamy, moi drodzy, to jest amerykański akcent, bardzo go lubię, lubię też jeść chipsy, takie pringersy, tak się nazywają, no i tegas, nie? Czoklet, big maci, cheeseburger. No i oczywiście lubię dziewczynki, bo jestem, wiecie, amerykańcem spragnionym wrażeń, prawda, no, ale w każdym razie teraz ja jadę do Las Vegas i zostawię was z Francuzem. Dzień dobry, bonjour, jestem Francuz i chciałem was wszystkich przywitać, El Tem to bardzo fajna aplikacja, tylko jest pewien problem, nie ma francuskiego forum i nie ma wiele Francuzów. Którzy by używali tej wspaniałej aplikacji, dziękuję. Teraz zostawiam was z, kim by tu was zostawić? No z takim tam, jakimś Brytyjczykiem. Okej, no to dzień dobry, moi drodzy, ja nie mam takiego samego akcentu jak taki Amerykanin, ponieważ ja jestem taki wyjątkowy. Jestem z Birmingham i Birmingham to wspaniałe miasto. Cóż, nie no, sorry, no nie wychodzi mi trochę ten brytyjski akcent, jeżeli chodzi o polski język, ale pierwszyś to, no. Część druga będzie wkrótce, bo teraz jakoś nie mam za bardzo pomysłów, a będę bardziej kreatywny później, może jakoś wieczorem, nie, wieczorem zawsze bardziej kreatywny jestem, więc wtedy się zobaczy, dziękuję.

Senter San

#7 1 polubienie

Transkrypcja

Kamil, to było świetne, a co do mojego mikrofonu, to jest mikrofon stereofoniczny, więc jak zrobię na przykład tak, a później zrobię tak, to te kanały się przesuwają, no ja może też coś nie długo sparodiuje, ale no właśnie no bo myślę, że na razie zbyt dużo obowiązków, ale myślę, że niedługo coś tutaj może też wyrzucę od siebie, no to na tyle

Transkrypcja

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie Dopiero co się tutaj zarejestrowałem Także jestem jakby nowi Właśnie ten wątek mnie tak zainteresował I też się chciałem dołączyć Dwie poprzednie jakieś wiadomości niechcące Krótkie mi się takie nagrały Ale to jeszcze wybaczcie Bo to się dopiero uczę Także Wiecie Jak to jest No I chciałem Wam sparodiować taką jedną osobę z telewizji Ale to zgadniecie już jaką Dzień dobry Państwu Witam Was wszystkich w mojej kolejnej kulinarnej podróży Dzisiaj gościmy z kamerą W Warszawie Tutaj To miasto słynie z Bardzo wielkiej gościnności I Przeróżnych kulinarnych potraw Tutaj Na bazarze obok mnie stoją Koszyki Tutaj obok Ciastka migdałowe Z kremem migdałowym A tutaj właśnie teraz Będzie nam się to wszystko Pięknie piekło I poleję to śmietaną No także wiecie No to Chyba by było na tyle Jak coś jeszcze To jak coś jeszcze Będę Przyjdzie mi do głowy To powiem Także cześć

Transkrypcja

No dobra, dobra, ale już spokojnie, już nie kłócimy się, tak? Nie kłócimy się, tylko zabieramy się za przygotowanie naszej potrawy. Tak. I tutaj będziemy teraz smażyć naszą potrawę.

Transkrypcja

No to tak powracając do tematu wątku, bo troszeczkę było, nie mogę siebie słyszeć, bo troszeczkę wątek odbiegał ostatnio od tematu, nawet dużo. Ja nie wiem, co wy macie z tym spamem, ale nieważne, bo sama odbiegam. W związku z tym, że moim ostatnim głównym zainteresowaniem są aktorzy z serialu Na Sygnale, to postaram się teraz pokazać Wam, a bardziej zademonstrować, Lea Oleksiak. Jest to aktorka grająca dr. Anna Reiter w serialu Na Sygnale i tak, może zacznijmy od kaszlu. Ona ma taki fajny, specyficzny kaszel, jak pali papierosy, kaszel jest coś w tylu i ma taki, ma taki niski głos i takie poważne dwa razy twarzy. Albo nosowy głos Wiktora Banaga. No i to by było. Na razie na tyle.

Transkrypcja

No tej aktorki co ją demonstrowałaś to akurat nie znam ale w tych teraz serialach to pełno takich wypłynęło ostatnio takich nowych właśnie ja to osobiście lubię na przykład Piotra Frączewskiego taki aktor ja to wolę z tych takich trochę z tej starszej kadry nie bo no kiedyś jednak moim zdaniem to byli teraz to są tacy sztuczni kiedyś to byli tacy naprawdę to była naprawdę sztuka to aktorstwo a teraz to no i postaram się jego zademonstrować on coś takiego na przykład o no witam państwa no coś takiego na przykład albo na przykład takie nazywam się Ambroży Kleks i takie takie Coś na przykład. Albo w rodzinie zastępczej. Nie ma mnie. Albo po prostu Piotrek ma aż tak wielki talerz, ale nadal nie chce go robić. Albo jako Franek Kimono on też śpiewał. Już ci mówiłem mała, nie rycz. No i to też było takie. Także jeszcze jak coś sobie przypomnę to dogram.

Transkrypcja

wątek bardzo fajny tylko brakuje parodii założyłem podobny bo nie przejrzałem w pełni listy wątków także pomysł bardzo fajny

LINE

Transkrypcja

O, teraz ludzie używają jakichś dziwnych sprzętów, pamiętam jak były mody, to były laptopy, jakieś tam płyty, ewentualnie jakieś tam, no science fiction, prawda, cyfrowe jakieś tam strony, żeby pobierać muzykę, a teraz co tu się dzieje, Jezus, ja wam powiem ludzie, że kiedyś to było, żeśmy jedli kotlety, ziemniaki i te sprawy, a teraz co? Cały czas burgery, nawet nie burgery, jeszcze jakiejś nowej generacji żarcie, niezdrowe, burgery to jest nic, przy tym co teraz się je, Jezus, ludzie jeszcze, o, coś, kości strzelają, nie no to utandetne, sorry.

Senter San

#14 1 polubienie

Transkrypcja

Panie, panie, i komu to przeszkadzało, panie, ojeju, ojeju, panie, panie, za naszych czasów to się, panie, coś takiego było nie do pomyślenia, panie.

#15 1 polubienie

Transkrypcja

Teraz ja, pewnie mi się nie udało, dobra, aż się trochę zestresowałam. ...dawać tu drakona. No i co? Nie bój się, kochanie, nie bój się. Jeśli to nie on, to czarny pan zabije nas wszystkich.

Große Operndiva?

Transkrypcja

Nie mam miejskiego głosu. Jestem barmanem i datym dansingu.

Große Operndiva?

Transkrypcja

Jestem bardzo ciekawa, czy wy zgadniecie, jakich aktorów udałam. Powiem, że to moi ulubieni, dlatego stwierdziłam, że ich udam. Ciekawa jestem, co powiecie. Pewnie zgadniecie, bo specjalnie dam takie kwestie, żebyście zgadli, bo przecież nie umiem udawać. Ale może mi się coś udało. Powiedzcie szczerze. Nie umiem paradyjować sławnych ludzi, ale może.

Große Operndiva?

Transkrypcja

No to teraz ja zapraszam Państwa na największe skupisko, gdzie ugotujemy najbardziej znaną potrawę, która zowie się, nie pamiętam już jak, trzeba byłoby sprawdzić w internecie, żeby zobaczyć jaka jest właściwa nazwa tejże potrawy albo skąd ona pochodzi. Tak więc zapraszamy i zaczniemy gotowanie tejże potrawy, która jest naprawdę pychota i można będzie ją skonsumować naprawdę.

#19 1 polubienie

Transkrypcja

Dodam tylko jeszcze, że to była improwizowana wypowiedź, tak więc za błędy przepraszam, gdyby coś było niejasne.

Transkrypcja

No to panie Makłowiczu gotuj pan, a panie Frączewski weź potem porozdawaj to ludziom, żeby to zjedli i będzie bardzo dobrze.