PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Started by wojtas 161 posts last post 2 years ago Page 6 of 9

Transcription

No i jeżeli mam listę powiększyć, no to powiększam. Cóż, jednak człowiek, o którego tu wymieniłem dawnego Patryka, czyli Kokos, jest. No to czyli sytuacja faktycznie może już się do tego w pewnym sensie zaliczać. No i teraz jakoś siedzę na Skype'ie, przeglądam ludzi, zacząłem znowu gadkę, szmatkę. No i też przecież znam Ewelinkę osobiście, więc... Kolejni ludzie się przypominają. Nie wiem, może ktoś jeszcze wejdzie z założyką tą? Kogo nie ma, znaczy kogo znam, a kogo nie ma tutaj? Zobaczymy.

Transcription

Witajcie, a moja lista użytkowników, których widziałem będzie dość krótka, ale niektórych jednak widziałem. Z polskiej społeczności to Siciliano, Kamusz i Skrzypenka. Nie wiem czy Tomek Kowalik ma tu konto, ale jeśli ma to go też widziałem. A z rosyjskiej społeczności to chyba tylko Alex Cortazar i Praleska.

Transcription

Dzień dobry Państwu, do mojej listy chciałbym dołożyć LongShota, ponieważ spotkałem się z nim w Erlongu wczoraj i z tego powodu chciałbym doliczyć go do mojej listy. Dziękuję Państwu za uwagę.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

Witam, tak naprawdę ja widziałem się z tylko jedną użytkowniczką, to mianowicie Szarka, jest to dawna instruktorka Braille'a, w polskim związku nie wiadomo kiedyś, jeszcze chodziłem do szkoły średniej, pozostałych tak osobi na realu nie widziałem. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

Transcription

Witamy Was znowu po raz kolejny i tym razem zakomunikuję Wam znowu, że w dniu dzisiejszym, a właściwie wczorajszym, zaś jestem tutaj z użytkownikiem Mati25. Także to już jest któryś raz z rzędu, kiedy się widzimy na żywo. Co nie Mati? Dokładnie. No właśnie. Utórych, powiedzmy, raz. Tak, dokładnie. I po prostu tak sobie czas spokojnie mija, jak gdyby nigdy. Dziękuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Witajcie! Ja znam Lwicę. Jest mi bardzo miło, że wspomniała o mojej skromnej osobie na swojej liście. Tyle, że wspomniała o mnie jako gest Mimi, bo logowałam się ze strony i to był taki mój eksperyment z Eltenem. No teraz już jestem tradycyjnym użytkownikiem. Zostało bez gesta, po prostu Mimi. To takie drobne wyjaśnienie. I a propos Lwicy. Wczoraj było mi bardzo miło, że przyszła posłuchać koncertu, właściwie występu na mszy naszego chóru. Także było mi jeszcze raz bardzo miło. Dzięki. No i co do znajomości jeszcze. No nie jest ich tak jakoś bardzo dużo, ale no cóż tam, niech tam będzie, bo chwalę się. Znam z dzieciństwa Rafalka 112, z pewnego konkursu Pietie. My z Tomeckim byliśmy wspólnie, jako małe jeszcze dzieci, na koloniach. Czekajcie, czekajcie, czy kogoś nie pominęłam. A, Iskierkę kojarzę z pewnego występu na konkursie, gdzie byłam jurorem. Nie poznałyśmy się osobiście, ale no mogę powiedzieć, że jej nie słyszałam na żywo. Czy to już wszyscy? Tak, na razie to już są wszyscy. Pozdrawiam.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Transcription

No i oczywiście zapomniałam o jednej osobie, spotkałam Armanda na jednym z koncertów, to był taki wspólny koncert. No i to już jest naprawdę tyle. Pozdrawiam!

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Transcription

No witam, witam, no to ja do mojej listy, czyli wilnista, mogę dodać również użytkownika, Wojtas czy też Krajm, jak kto woli, dwa konta ma tutaj, widziałem się z nim w Laskach, było fajnie, no i cóż, i to tyle.

Transcription

No i ja jeszcze jestem, nie pamiętam czy to się nagrywałem czy nie.

Transcription

Cześć wszystkim! Nagrywam się już drugi raz Mi się przynajmniej nie pokazuje moja wiadomość Także mam nadzieję, że tym razem się uda Póki co dziękuję Marcie która jako jedna jedyna mnie wymieniła a ja mam dość długą listę także no dobra, do dzieła Claudia123 i Przemol No to znamy się, że tak powiem, lokalnie i chyba najdłużej Potem moje wrocławskie szkolne czasy Atina Tankiel, Tajan Marcysia, Patryk Faliszewski Denise333 Tomasz Angelika i Basia Basia Jarocz No a reszta to różne zjazdy, zloty, wyjazdy, wyprawy i śpiewanie czyli Piciok, Kazek5P Tomecki, Wacław, Rosa nie pamiętam niku, dlatego napisałam tak Romek Hojny Dikirisu, Malchewołks Tomasz9115 Chyba tak miało to być Tak Zubers87 Szelsk, Szypeńka, Armand Everlasting, Kamerton Kasia Rudnik, też nie pamiętam jaki Monik Agata, Cantylena, Senek Rogalenko, Orpoppe Hefeistas85 i chyba to tyle Być może kogoś pominęłam, ale pierwszą listę usunęłam, bo byłam pewna, że wiadomość się wysłała, więc mam nadzieję, że tym razem poleci A w razie czego się dogram To pa

Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann

Transcription

Cześć wszystkim! Nagrywam się już drugi raz Mi się przynajmniej nie pokazuje moja wiadomość Także mam nadzieję, że tym razem się uda Póki co dziękuję Marcie która jako jedna jedyna mnie wymieniła a ja mam dość długą listę także no dobra, do dzieła Claudia123 i Przemol No to znamy się, że tak powiem, lokalnie i chyba najdłużej Potem moje wrocławskie szkolne czasy Atina Tankiel, Tajan Marcysia, Patryk Faliszewski Denise333 Tomasz Angelika i Basia Basia Jarocz No a reszta to różne zjazdy, zloty, wyjazdy, wyprawy i śpiewanie czyli Piciok, Kazek5P Tomecki, Wacław, Rosa nie pamiętam niku, dlatego napisałam tak Romek Hojny Dikirisu, Malchewołks Tomasz9115 Chyba tak miało to być Tak Zubers87 Szelsk, Szypeńka, Armand Everlasting, Kamerton Kasia Rudnik, też nie pamiętam jaki Monik Agata, Cantylena, Senek Rogalenko, Orpoppe Hefeistas85 i chyba to tyle Być może kogoś pominęłam, ale pierwszą listę usunęłam, bo byłam pewna, że wiadomość się wysłała, więc mam nadzieję, że tym razem poleci A w razie czego się dogram To pa

Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann

Transcription

Twój post nagrał się dwa razy, a ja jeszcze widziałem jedną użytkowniczkę Eltena na żywo, która ma nick Gabi.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No więc, teraz ja się dołączę, ja się na żywo widziałem, znaczy znam, ja znam na żywo MatiD25, Tomeckiego, Liwina, to też się z nim widziałem parę lat temu, kogo jeszcze, Kaska5P, Zubers1980 coś tam on chyba miał, no i na razie tyle mi się przypomina, jak mi się jeszcze coś przypomni, to się oczywiście dogram.

Transcription

No jeszcze w takim razie się dogrywam, do tej listy chcę dołączyć wiolinista, też się z nim widziałem, znaczy znam go na żywo z reala.

Transcription

No i jeszcze się dogrywam, jeżeli to jest ta sama osoba, co ja myślę, że jest, to na koloniach i na zimowisku, też jak byłem mały, jak jeździłem, to widziałem się z Mimi, jako uczestniczką tychże kolonii, czy tam zimowiska, ale no dwa razy, raz na koloniach, dwa na zimowisku, ale czy się widziałem z Mimi, to postawiłbym znak zapytania, bo nie wiem, czy to ta sama osoba jest. O której ja myślę, że jest.

Transcription

O, no jeszcze zapomniałem, że się nie widziałem, znaczy, że się znałem, że się widziałem z użytkownikiem, który się nazywa Kosat12 chyba bodajże. No tak, kurde zapomniałem, ale mi się przypomniało.

Transcription

No tak, Dominiku, oczywiście, że się widzieliśmy. I to nawet we Włocławku, jak pamiętam. Jak byłem wtedy na kręglach, to się akurat widzieliśmy. Miło mi, że mnie wspomniałeś. Ja Cię też dopisuję do tej listy, że Cię znam. No i to tyle z mojej strony. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

No więc ja dopisuję jeszcze do swojej listy amparo, gdyż zapomniałam ją tu umieścić, bo ja dopiero dołączyłam do Edana, ale już za parę dni mam nadzieję dołączyć jeszcze dwóch użytkowników i może się nagramy wspólnie z tymi osobami.

Happy hacking

Transcription

Witam, teraz wam wymienię pełną listę Eltenowiczów, z którymi się widziałem na realu. Mam nadzieję, że nikogo nie pominę. Jeżeli pominę, no to przepraszam bardzo. A więc lecimy z listą. Zaczniemy od dziewczyn. No to Gabi. Sylwinka. To są dwie dziewczyny, które jak na razie widziałem na żywo. A jeżeli chodzi o Eltenowiczów, no to jest oczywiście MatiD25, Violinist. No i tutaj jeszcze jeden użytkownik, który bardzo rzadko się loguje na Eltena. Niejaki Marcin, który podejrzy tutaj Manik. Chyba Gumis, jeśli się nie mylę. A tak, no to tylko tyle na razie Eltenowiczów widziałem na żywo. Jeżeli coś mi się jeszcze przypomni, dam znać.

Transcription

No kogoś pomieliłeś, bo na pewno widziałeś jeszcze Ewelinkę z Eltonowiczek.