PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Założony przez wojtas 161 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 4 z 9

Transkrypcja

No i sklepa za mnie dopadła, jeszcze Johnson, Senek 1991 i Nietoperz.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transkrypcja

No to tak, moja lista by się przedstawiała tak. Nuno69, Żywek, Puszkin, Longshot, Piciok, MatiD25, Lukasz1993521, Wiolinistka, Biedrona333, Rylotek111, Johnson, NieboszczykPrzedchwil, Chryniek. No i to byłoby chyba na tyle. Jeżeli kogoś pominąłem, to przepraszam, ale najwyżej się ktoś niech upomni, jak o nim zapomniałem, bo jednak lista jest osób dość duża. Nie wiem, czy tu jeszcze są takie osoby jak np. Kasiułka Rudnik, jak... Aha! No, Kasiułka Rudnik... No i to chyba tyle byłoby.

#63 1 polubienie

Transkrypcja

No, a mnie wioliniści zapominają.

Happy hacking

Transkrypcja

No właśnie, jeszcze Paulinux, dobrze, że się przypomniałaś, bo trochę ludzi tutaj jest, no i jeszcze Lola, to jest jeszcze jedna osoba, którą widziałem ją na żywo.

#65 1 polubienie

Transkrypcja

Dobra, już po raz trzeci nagrywam ten wpis, bo jak tylko go kończę nagrywać i go odsłuchuję, to zawsze mi się ktoś przypomina. Nie zapomnę, wioliniście, że krótko, ale krótko widzieliśmy się w Katowicach, więc możemy się dodać do naszych list widzianych użytkowników. Z kim ja się jeszcze widziałam? Z Monlik, mimo wszystko też. Nie wiem nawet, jaki ona tam miała numer przy swoim nicku, ale widziałam ją kiedyś na kolaniach trzy lata temu. Widziałam się z Talpą171, z Matiusem, z Nunem69, z Piterem9521, z Michal Zablocki, nie wiem czy wymieniałem. No i chyba... Tyle.

#66 1 polubienie

Transkrypcja

Dzień dobry, przepraszam za double post, ale chciałam tutaj dołożyć jeszcze jednego użytkownika, z którym się wydziało mi to parę razy, a mianowicie jest to Grzybek23.

Transkrypcja

No tak, Wojtasie, faktycznie dołączam Cię do swojej listy, bo to prawda, nawet jeszcze w Laskach się widzieliśmy, gdzieś tam przelotem, bo przelotem, ale było. No, jeszcze tutaj nie wiem jaki tu ma nick, ta osoba, mianowicie niejaki Kamil Wiśniewski, też kojarzę, z Reala, gdzieś tam w Laskach też się przewijał. No, także jak ktoś mnie jeszcze pamięta, to niech się przypomni, bo na pewno będę pamiętał, tylko że po prostu nie mam tak w pamięci teraz wszystkich, szczególnie nicków do właśnie tutaj, żeby powiedzieć, ale to nie jest z tego, że nie chcę czy coś, tylko po prostu no ludzka pamięć czasem bywa zawodna. No i to byłoby chyba na tyle.

#68 1 polubienie

Transkrypcja

Dobry wieczór. Do listy użytkowników, których znam mogę dodać również pożytkowniczka Zuzler.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#69 1 polubienie

Transkrypcja

Użytkownik w Jeleniście, o którym mówisz, to jest Talpa171.

Transkrypcja

Dzień dobry, jako że ten wątek był założony dosyć dawno, a moja lista się zwiększyła, gdyż niektórzy ludzie założyli sobie Eltena, to ją aktualizuję. Więc tak, tak jak było Wojtas i Lola, teraz niedawno poznałam muzyczną Jutrzenkę, z czego się bardzo cieszę zresztą. Znam użytkownika Monnik22, znam użytkowniczkę Myszka, znam użytkownika Grzybek23, czy jeszcze kogoś znam? Na razie to tyle, jak mi się coś przypomnie, to będę dopowiadać.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transkrypcja

Oczywiście, że o kimś zapomniałam Zapomniałam o Guest Mimi Bardzo sympatycznej osobie i nie wiem dlaczego o niej zapomniałam w ogóle I o drugiej bardzo sympatycznej osobie Czyli Kasi Katarzynie Was, dziewczyny też kojarzę Z reala

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transkrypcja

Jeszcze już tak na koniec osoba, którą też znam oczywiście z reala, to jest użytkownik o niku krepel88.

Transkrypcja

No to u mnie tak, tych co nie wymieniłem, Papierek, Kasia Tarzyna, Klaudia21, kurczę no, miałam jeszcze kogoś wymienić i nie pamiętam, bo mi po prostu wypadło z głowy, Michała Stana, ja nie wiem jaki on ma nick, tam Polonez ileś tam, nie wiem, ale wiem, że to jest właśnie on i ja, że ja go znam, no i chyba tyle jak na razie.

Transkrypcja

A więc tak, dołączam się tutaj, papierka też znam oczywiście, Baltima też znam z reala, bo w laskach gdzieś tam się przebijali. No i dzisiaj miałem okazję poznać, szkoda, że tylko tak w smutnych, przykrych okolicznościach, jerniska naszego kochanego.

Transkrypcja

Więc ja się dołączam, też znam papierka i Baltima czy Baltima, ale Irnis niestety nie.

Transkrypcja

Ja też właśnie dopisuję papierka do listy znajomych, których znam z reala.

Transkrypcja

Witajcie, no to ja też miałam okazję poznać użytkowniczkę Ilniss, Baltima też kojarzę, Papierka też, no i oczywiście jak mogłam zapomnieć o muzycznej Jutrzęce, którą też znam z reala.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transkrypcja

Szczerze powiedziawszy, ja teraz nie pamiętam, czy ja papierkę i Baltima w mojej liście wymieniłem, zgłębniłem, jeśli nie wymieniłem i nie zgłębniłem, to teraz wymieniam, dołączając do grona osób, które znam z tak zwanego reala.

Transkrypcja

Przepraszam, że tak późno, bo późno, ale właśnie w zeszły piątek, który był, właśnie spotkałem się z Matin25, więc tak podpierdzam, spotkaliśmy się właśnie w zeszły piątek, co był, więc widzieliśmy się.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Nie przejmujcie się sklerozą, mnie też dopadła. Zapomniałam o użytkowniku Casper10.

Happy hacking