Sequence Storm: dostępna gra rytmiczna
Wróć do Dostępne gry video#1 nuno69
Hej!
Niedawno do gry video Sequence Storm została dodana dostępność dla osób niewidomych zresztą nie tylko.
Sequence Storm jest grą rytmiczno-wyścigową, gdzie naszym celem jest wykonywanie akcji do rytmu muzyki. Im dokładniejsi jesteśmy, tym szybciej nasz pojazd się porusza.
Jako, że nie jestem dobry w opisywaniu, tu moja mała prezentacja:
https://yadi.sk/d/IMlpmVd-qpce1w
Grę można nabyć na Steamie, ale jest też wersja demo.
#2 exterminator
a jak się ma pełną wersję ale nie na steamie to co wtedy?
#3 nuno69
Nie da się mieć pełnej wersji nie na steamie.
#4 exterminator
aha tak tylko się pytam to jest super gra. kupóję
#5 markus1234
A gdzie pobrać tą wersję demo bo próbuję pobrać przez steama i mi nie wychodzi.
#6 Irniss
na steamie
#7 markus1234
Ale nei mogę jej pobrać. Czy ktoś ma instalkę do wersji demo? Proszę o udostępnienie mi jej.
#8 nuno69
nie ma instalki, gra jest na Steamie a dystrybułowanie jej innymi metodami jest nie zgodne z licencją, to tak dla zawodników których rączki świeżbią żeby pakować.
#9 mojsior
po pierwsze żeby coś pobrać na steamie to trzeba mieć tam konto, bo bez tego nie będziemy odpowiednio autoryzowani.
Po drugie po przez przeglądarkę jesteśmy to w stanie pobrać, gdy już mamy klijenta steam zainstalowanego, skonfigurowanego i odpalonego, po kliknięciu w pobierz demo udajemy się nagłówkami na sam dół strony aż znajdziemy mniejwięcej tekst typu, że do uruchomienia tej aplikacji wymagana jest instalacja klijenta steam odszukujemy linku tak mam już zainstalowany stream, jeśli go nie mamy to znajdziemy tam link który nam umożliwi jego pobranie.
O samym klijencie steam napiszę osobny poradnik jak go skonfigurować i jak pobrac grę.
#10 mojsior
Na forum gry dyskusje ogólne umieściłem dość obszerny poradnik jak używać steama.
Za nim pobierzecie grę radzę się z nim zapoznać
#11 mojsior
Witajcie.
Pragnę ogłosić że sequence storm jest na licencji free to play.
Oznacza to że podstawową wersję gry pobierzecie zupełnie za darmo, jednak że dlc czyli dodatkowe misje, czy utwory są i będą płatne.
Muszę przyznać, że bardzo mi się spodobał taki ruch, tym bardziej że wersja podstawowa i bez dlc jest bardzo obszerna
#12 markus1234
O prosze, to super.
#13 bobo22
Teraz na steamie gra nie jest do uruchomienia, przynajmniej ja nie mogę jej uruchomić.
Gra nie odpowiada, i się NVDA zacina.
I tak za każdym razem.
Czekałem ponad godzinę, i cały czas tak samo.