Pozostałe platformy

Elten Mobile - kiedy i dla kogo

Założony przez pajper 82 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 2 z 5

#21 1 polubienie

Nie.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Heh, 2% różnicy aktualnie, nawet 10% to nie taka duża różnica.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#23 Zarchiwizowany

a to po jakiego dziada ta ankieta, jak to nic nie zmieni?

#25 2 polubienia

@PatrykKubaszczyk, czy ja Ci czegoś nie mówiłam ostatnio?
@łysy, moim zdaniem lepiej ignorować, niż tak odpowiadać.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

No ale dobrze chłopak pyta, a że wy jesteście ślepi nietylko ficzycznie, ale i umysłowo to nie jjego wina więc się na nim nie wyżywajcie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#27 1 polubienie

nuno, między androidem, a ios jest malutka, nieznaczna ilość głosów różnicy. Więc mała korzyść z porzucenia ios na korzyść androida.
po co mi sygnatura?

Ale jednak korzyść, nie regres.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

cóż teraz w sumie to mi wszystko jedno bo mam też androida więc na którymś systemie bym poużywał.

Witam, czy wiadomo, kiedy wyjdzie wersja na ajoes? bo bym sobie potestował.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Wersja na Ios jest od przeszło roku.
--Cytat (lukasz1993258):
Witam, czy wiadomo, kiedy wyjdzie wersja na ajoes? bo bym sobie potestował.

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

No to raczej prętko nie potestuje, skoro to ma być wpszyszłym roku.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Czy ty jesteś pijany? Napisałem, że wersja na Ios jest dostępna od przeszło roku. Trzeba się zapisać do betatestów.
--Cytat (lukasz1993258):
No to raczej prętko nie potestuje, skoro to ma być wpszyszłym roku.

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#34 1 polubienie Edytowano

Wprowadzasz pan w błąd! :D
Są betatesty, Ale nie można się do nich od tak zapisać... xD
Terminy minęły.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Może gdyby napisał do Dawida mógłby się zapisać.
--Cytat (daszekmdn):
Wprowadzasz pan w błąd! :D
Są betatesty, Ale nie można się do nich od tak zapisać... xD
Terminy minęły.

--Koniec cytatu

nieno napisałem, ale jeśli dawid nie rozpatrzy mojego zgłoszenia, to przecież nic się nie stanie, ja tylko zapytałem.

eh teraz mam telefon z androidem i nie wiem czy najpierw apka na ios była takim dobrym pomysłem, bo już t yle czasu a nadal zamknięte testy, ale nie hejtuje.

Nom cuż jak trzeba czekać, to trzeba czekać.

W sumie mam nowy telefon z nowym systemem, więc mogłabym się kiedyś tam zapisać
Boże, błogosław obsługę
klienta.

No ja ruwnież, co prawda zgłoszeni wysyłałem,no ale hm, jak by co, to mam iPhone SE, z ios 13.3, to jest najnowsze oprogramowanie.