Dysfunkcja ruchu

Czas wolny

Started by gadaczka 7 posts last post 4 years ago

Co robicie w czasie wolnym i czy dużo go macie?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

wiesz ja mam czas wolny przez całe dni bo nie pracuję w ogóle a jak go spędzam? to jak jest ładna pogoda to albo z moją narzeczoną Moniką albo z mamą jak nie ma Moniki wychodzę na spacery jak mama się dobrze czuje, a jak nie czuje się dobrze to gram na kompie w quentina lub prowadzę audycje radiowe

Ja gram poprostu, albo szukam nowych gier, Ale u mnie z czasem w roku szkolnym jest problemix

Mój wolny czas przeważnie spędzam na czytaniu książek, albo jak jest możliwość to czasem sobie wyjeżdżamy na spacer, a raczej mąż mnie wywozi.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Ja w wolnym czasie czytam, słucham muzyki, spotykam się z przyjaciółmi. Bardzo chętnie pomagam też innym. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

A masz dysfunkcję ruchu? :O
🇺🇦 🇵🇱

YYYY, przeglądałam wątki z szukajki, więc nie było napisane co to za grupa. W takim razie do usunięcia, i przepraszam..
No chyba że liczą się zaburzenia równowagi związane z migrenami, ale wątpie. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.