Forum

Seeing assistant move - tworzenie trasy.

inne

Nowiczok

#1 ·

Cześć,
Czy w tej apce da się jeszcze przed wyjściem, w nieznanej okolicy skonstruować trasę do zadanego punktu?
W podręczniku piszą, że dodawać punkty można, ale jak? - nie znając topografii?

cinkciarzpl

#2 ·

2 likes
Trasa zakręt po zakręcie
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Nowiczok

#3 ·

Tak też myślałem. Dzięki.

nuno69

#4 ·

Panowie, a czy to działa? Bo ostatnio nie działało, jak ja testowałem
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

cinkciarzpl

#5 ·

Wczoraj działało, ale fakt, czasem niedziała
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

nuno69

#6 ·

Oo, to świetnie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tomecki

#7 ·

Na te trasy to trzeba mocno uważać, bo one są zbyt precyzyjne i np. przejście przez ulicę rozbijają na kilka punktów i gdy musisz się skupić na przejściu to właśnie wtedy zaczyna gadać bez chwili ustanku, bo ileś punktów naćkane jest.

adelcia

#8 ·

z tego co wiem to zmienili silnik do generowania tras i teraz juz tak nie ma.