Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 30 z 31

TT 5.7 to jest ajkieś nieporozumienie. Pora sobie szukać nowego programu chyba/.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Teamspeak :)
Happy hacking

Albo po prostu wrócić do poprzedniej wersji.

O nie nie nie, na starej wersji w życiu nie będę siedział.
Ale pod wpisem Paulinux podpisuję się wszystkim, co mam. TS to jest majster sztyk!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Tak z czystej ciekawości. Co realnie zwalili?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Tak, ja ją mam.
W tej wersji nawet włączyli powiadamianie o podsłuchiwaniu.
Czyli, idzie koniec bezkarnym podsłuchiwaniom.
Student studentowi wszystko

Czekaj, czy chodzi o to, że powiadamia wkońcu nawet gdy tego kto podsłuchuje nie ma na żadnym kanale? Bo jak był to powiadamiało.

Opisywany przeze mnie bląd nie zniknął. Byłby ktoś w stanie requesta na githuba napisać, bo ja niestety kiepski w takich sprawach.

Oczywiście, powiadamia, bo tego nie było
-- (lukaszenka):
Czekaj, czy chodzi o to, że powiadamia wkońcu nawet gdy tego kto podsłuchuje nie ma na żadnym kanale? Bo jak był to powiadamiało.

--
Student studentowi wszystko

#592 1 polubienie

@Cinkciarz
1. Master volume od teraz kontroiluje też głośność dźwięków zdarzeń
2. Przy master volume równym 0 nie odtwarzają się zdarzenia TTS. DLa mnie wystarczy

Oooo taaak, spieprzyli to totalnie, to fakt

No dobra a jeśli jest wyciszone przez ctrl + m to też ich nie ma?

Nawet jeżeli jest to dla mnie to jest bez różnicy. W TeamTalku QT jest normalnie

Napisałem email zobaczymy czy będzie jaki kolwiek odzew

#597 1 polubienie

No to faktycznie, programu nie da się używać :d
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

nie, nie da się.

O matko, tragedia normalnie.

Ale faktem jest, że w tej wersji program potrafi się wysypać przy zmianie urządzeń w trakcie połączenia z serwerem i to jest denerwujące.