i jeszcze pamiatnaj o zainstalowaniu directx w wersji 9.0c. większość obecnych gier wszelakich go wymaga. Jeżeli gra korzysta z biblioteki openall co w chińskich grach jest prawdopodobne to należy to też zainstalować.
Zainstalowałem i teraz po pierwsze Gdata wykrywa wirusa, gdy zaryzykowałem i wyłączyłem to pojawił się błąd sypiący nieprawidłowo zenkodowaną Chińszczyzną więc chyba nawet nie ma co pokazywać treści. W każdym razie nie ma bata, nie da się.
Ja się tylko zastanawiam, czemu Gdata dość dobitnie twierdzi, że tam jakiś babol jest nawet na etapie instalatora. Ktoś to jakoś analizował pod względem... no nie wiem, wysyłania czegoś, skanowania, zmieniania itp?
Kubaszczyk otrzymujesz oficjalne ostrzeżenie za rozprzestrzenianie fałszywej informacji. Następnym razem takie ostrzeżenie skończy się banem.
@Tomecki, tak, analizowałem, wysłałem nawet do Kaspersky Lab. Nic. W grze wykrywany jest wirus dlatego, że do działania musi ona użyć demona, który to dokonuje kroskomunikacji między sobą, a samą grą, stąd błąd.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Powitać. Zostaje mi dołączyć się do pozdrowień, znaczy problemów :). Mianowicie chodzi oto, że po za instalowaniu gry odpala mi się kreatorek logowania i rejestracji i jak tam się za rejestrować? to znaczy chodzi mi czy są jakieś zasady dotyczące account number bo w tym kreatorku z poziomu gry mam 2 pola numer konta właśnie słóżący pewnie jako login i hasło, wcześniej żadnego konta nie tworzyłem, więc nie bardzo wiem o jaki numer może mu chodzić o qq czy jak? Pozdrawiam. Aha jeszcze sprawa captha na jakim etapie się pojawia, ja przy dodawaniu konta mam właśśnie numer i hasło, poczym co ciekawe jak w polu numer wpiszę zwykły login jakikolwiek, wpiszę hasło dam ok to twierdzi, że konto utworzone pomyślnie. Noi faktycznie jest ono na liście, tylko po naciśnięciu enter na owym koncie, otwiera mi się ileś okienek tego kreatora. No generalnie jak tam z rejestracjąą powinno wyglądać?
@mojsior ty mówisz o rejestracji już do samej gry no nie? U mnie po instalacji wyglądało to tak jakbym jeszcze musiał dodać konto do czegoś poza grą. Nie uruchomiło mi się menu gry jak w podcaście, tylko jakieś interface jakby klienta, czy coś takiego. Nie wiem czy ma to to związek z wersją gry, link jaki jest w pierwszym poście jest nadal aktualny?, pytam bo na audiogames już link do pobrania wygasł.
Wyłączyłem Gdatę, zainstalowałem raz jeszcze no i błąd ten sam tj przy pierwszym uruchomieniu aplikacja chce podniesienia uprawnień, gdy próbuję ręcznie to mam jakieś pytanie, na które mogę odpowiedzieć tak lub nie i niezależnie od odpowiedzi nic nowego się nie pojawia. Wisi sobie proces o chińskiej nazwie i tyle. Zainstalowałem wszelkie redistributale używając tego pliku .bat, co był w środku.