Może czepiam się niepotrzebnie, ale w Eltenie brakuje mi listy skrótów służących do obsługi tego programu. Dopiero wczoraj dowiedziałem się, żemożna wyciszyć dźwięki schematu dźwiękowego (F4). Może więc autor albo ktoś równie zorientowany, mógł by utworzyć listę takich skrótów i umieścić ją np. w Pomocy?
Także czekam na możliwość posługiwania się w eltenie skrótami . Na codzień zwykle posługuję sie skrótami podczas pracy z komputerem. Piszę ponownie, bo wcześniejszy wpis chyba nie udałomi się wysłać .
A może mi ktoś podpowiedzieć czy jest jakiś skrót do przechodzenia po wpisach na forum, np. z pierwszego postu na ostatni. Za podpowiedzi diękuję z góry. Fragles 73..Pozdrawiam jeszcze świątecznie .
a ja mówię. pragne, by powstał skrót ctrl u, który przecdhozi do pierwszego nieprzeczytanego wpisa, i ctrl . czyli ctrl kropka, przechodzący do ostatniego pota w wątku. Pozdrawiam
Już znalazłem interesujący mnie sposób przechodzenia po wpisach na forum . Dzięki . Trzeba wiele grzebać po menu eltena aby wszystkiego się dowiedzieć .Ale może w tym jest coś co pociąga mnie do tego komunikatora. Fragles73/Pozdro.
This site uses cookies to enhance your experience.