Jakie palcem? Jakie podnoszenie gorących kubków? Mieszkałem generalnie w domu i miałęm tki stary, elegancki czajnik gazowy. Nieważne, czy woda była gorąca, czy trzymałem Kubek w ręku czy stał na blacie, wszysto na słuch i dla siebie, i dla kogoś. Trza tylko wyczuc Kubek i nawet do pełna idzie nalać.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Heh, racja, ale osoby, które nalewają wyłącznie na czujnik mogłyby mieć podobny problem.
No i korek w przeciwieństwie do czujnika wygląda dla osób pełnosprawnych dziwnie.
Heh, wygląda dużo lepiej niż korek. Chociaż z 2 strony korek może być lepszy, szczególnie dla dzieci, albo osób z dużym niedowładem rąk, bo jak się zaleje to nie przestanie działać.
To ja słyszałam o tym samym sposobie, tyle że z wykorzystaniem piłeczki pinkpongowej, ale nie próbowałam tego.
Czujnik/korek/itd wyglądają dziwnie? W takim razie ja mam to gdzieś, bo liczy się w tym przypadku nie wygląd, lecz funkcjonalność danego rozwiązania. A skoro korek/czujnik/itd są efektywne, to dobrze, bo o to chodzi.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Co do nalewania mleka - owszem z pełnego kartonu jest ciężko, ale odkryłam niedawno mleko firmy Piątnica, które jest sprzedawane w bardzo nietypowych butelkach z uchem i ta butelka ma ciekawie skonstruowaną szyjkę, Naprawdę trudno jest rozlać jej zawartość. Polecam :) Jest mega wygodne i dobre :)
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
This site uses cookies to enhance your experience.