Jako, że każdy sposób dobry i każda promocja i ruch na stronie się przyda, a strona nowa
Zostawiam wam ślad.
Jeśli kto zainteresowany zapraszam oczywiście do zarejestrowania się, i do zakupu.
ruszyłem 2 tgodnie temu z nowymi usługami.
po lektorskich, po kanale podcastów, przyszedł czas na kursy online.
tutoriale video dla widzących, co cieszy się szczególną popularnością ale w mojej ofercie są i w razie zainteresowania będą audioporadniki audiokursy płatne jak i darmowe.
Dla pooczątkujących, średniozaawansowanych, głównie z podcastingu, broadcastingu bo tym głównie się zajmuję, acz to 365 dni przecież nie starczy.
koszty kursów są na każdą kieszeń, wszystko zakupicie legalnie, jak w każdym online sklepie internetowym.
Płacicie przez dotpey dostajecie mailem paragon jeśli ktoś będzie chciał fakturę można o tym napisać.
strona jak i panel logowania rejestracji i cała platforma jest dostępna.
Jeśli będzie zainteresowanie chętnie zrobię tutoriale i audioporadniki na wybrane dźwiekowe tematy, omówię pluginy ich zastosowania na wokalu, muzyce, generalnie w zakłacdce oferta czy o mnie wszystko jest dokładnie opisane.
kursy podzielone są na moduły lekcje.
ceny to 59 zł za kursy a wiedza bardzo praktyczna.
Gwarantuję, że nawet osoba niewidoma zakupi tutorial video a wyniesie z niego tyleż co widząca, bo gadam w nich prawie to co robię.
Polecam z audioporadników mikrofon dla początkujących
z tutoriali odszumianie dźwięku.
bardzo wyposażone w teorie i praktyke kursy.
krótko bez pitolenia i studenckiego spania.
sama wiedza no i referencje jakie na mojej stronie przeczytacie w zakładce o mnie same za siebie piszą.
https://dobrypoziomdzwieku.pl/