Projekty porzucone

mause game

Założony przez pates 191 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 7 z 10

No i jest problem z bossem. DOmyślnie mamy chyba 100 hp a jak boss atakuje to nawet nie mamy chwili, żeby go pokonać od razu tracimy, tak nie powinno być

Ciekawe, w 2.0 się poprawi
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ale weź zagraj kilka razy i zobacz dokumentacja zniknie

Podczas gry pojawia się jeden bonus widmo tzn nie da się ani go podnieźć ani go zniszczyć.

Bonus widmo to działanie celowe

Ahaa, jest o tym w readme, bo mi się dokumentacja skakowaa?

Jest. Co ci się stało z dokumentacją?

no usunęła się, przecież napisałem,ze kasuje się samoistnie po rozgrywce folder dokumentacja.

Nowa wersja 1.9.1. Poprawki błędów tylko, ale pobierajcie przez updater

Poprawcie dokumentacje! Skróty są niewłaściwie podane, l to już nie jest liczba żyć.

No i sprawdziłem w dokumentacji nic nie ma o bonusach widmo plik readme.txt

Zrobi się spokojnie

No, ale kudre trzeba pamiętać o takich rzeczach jak uaktualnianie dokumentacji przy wydawaniu nowej wersji.

Myślałem że jest uaktualniona

Nie wiem czego to błąd, ale jak zapałzuje na dłóższy czas grę na jakaś minutę to po odblokowaniu jest zamrożenie na jakieś jedną czy dwie sekundy

Dobre pytanie dlaczego tak, wsumie nwm, sprawdzę

dalej jest problem z bossem, za mało czasu mamy na jego pokonanie, w 1.7 było to lepiej rozwiązane

Z bossem jest tak, że on zabiera dosyć sporo tego hp na hita, więc nie masz zbyt wiele czasu na jego zabicie

W mause 1.91 znowu nie działa pistolet mause i karabin maszynowy jest odłos pięści.W ogóle moim zdaniem te dźwięki na pistolet i karabin powinny być osobne

Dobra, ale jak mamy domyślnie 200 hp to boss zabiera za dużo, to chodzi o to, e zanim dobiegnę do niego i zacznę go bić to już zabrał mi wszystkie, to tak nie powinno być, bo zwyczajne pokonanie go jest nie możliwe w takich warunkach nawet jak byłoby się mega graczem.