No i jest problem z bossem. DOmyślnie mamy chyba 100 hp a jak boss atakuje to nawet nie mamy chwili, żeby go pokonać od razu tracimy, tak nie powinno być
Ciekawe, w 2.0 się poprawi
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Ale weź zagraj kilka razy i zobacz dokumentacja zniknie
Podczas gry pojawia się jeden bonus widmo tzn nie da się ani go podnieźć ani go zniszczyć.
Bonus widmo to działanie celowe
Ahaa, jest o tym w readme, bo mi się dokumentacja skakowaa?
Jest. Co ci się stało z dokumentacją?
no usunęła się, przecież napisałem,ze kasuje się samoistnie po rozgrywce folder dokumentacja.
Nowa wersja 1.9.1. Poprawki błędów tylko, ale pobierajcie przez updater
Poprawcie dokumentacje! Skróty są niewłaściwie podane, l to już nie jest liczba żyć.
No i sprawdziłem w dokumentacji nic nie ma o bonusach widmo plik readme.txt
Zrobi się spokojnie
No, ale kudre trzeba pamiętać o takich rzeczach jak uaktualnianie dokumentacji przy wydawaniu nowej wersji.
Myślałem że jest uaktualniona
Nie wiem czego to błąd, ale jak zapałzuje na dłóższy czas grę na jakaś minutę to po odblokowaniu jest zamrożenie na jakieś jedną czy dwie sekundy
Dobre pytanie dlaczego tak, wsumie nwm, sprawdzę
dalej jest problem z bossem, za mało czasu mamy na jego pokonanie, w 1.7 było to lepiej rozwiązane
Z bossem jest tak, że on zabiera dosyć sporo tego hp na hita, więc nie masz zbyt wiele czasu na jego zabicie
W mause 1.91 znowu nie działa pistolet mause i karabin maszynowy jest odłos pięści.W ogóle moim zdaniem te dźwięki na pistolet i karabin powinny być osobne
Dobra, ale jak mamy domyślnie 200 hp to boss zabiera za dużo, to chodzi o to, e zanim dobiegnę do niego i zacznę go bić to już zabrał mi wszystkie, to tak nie powinno być, bo zwyczajne pokonanie go jest nie możliwe w takich warunkach nawet jak byłoby się mega graczem.