Gdyby wszystko dało się załatwić kulturalnie i bez roszczeniowości to świat byłby piękny. Gdybym napisał kulturalnie i grzecznie to żadnego odzewu by nie było, zwłaszcza tutaj.
Poprzednia
3 / 3
Dobra, sam sobie zasłużyłeś na to, że przynajmniej ja NIE będę Ci odpowiadała. A szkoda, zwłaszcza, jeśli miałabym rozwiązanie jakiegoś Twojego problemu. :p
-- (misiek):
Gdyby wszystko dało się załatwić kulturalnie i bez roszczeniowości to świat byłby piękny. Gdybym napisał kulturalnie i grzecznie to żadnego odzewu by nie było, zwłaszcza tutaj.
--
-- (misiek):
--
A przede wszystkim, co my winni, że ktoś dokumentnie spieprzył dostępność jakiejś aplikacji? XD
Misiek, serio ogarnij się, ciekawe czy ty przy każdej aplikacji latasz na forum i piszesz o tym, że coś się zmieniło, może od razu zacznijmy mieć pretensje jeśli ktoś o ważnych zmianach w change logu nie napisze?
Przez takie podejście na pewno za kolejny taki post dostaniesz albo bana albo ostrzeżenie, i akurat na tym forum często ludzie normalnie odpowiadają.
Przez takie podejście na pewno za kolejny taki post dostaniesz albo bana albo ostrzeżenie, i akurat na tym forum często ludzie normalnie odpowiadają.
Mam pytanie, jak przewalutować zł na euro? Co do wpłacania pieniędzy jest to nie oetykietowany przycisk po wciśnięciu wpłać, później wybierasz kartę bankową swoją i przez google pej się ogarnie to a przynajmniej mi się udało
Chcesz przewalutować żeby trzymać euro na revolucie? Czy po prostu chcesz coś kupić za Euro?
Jeśli to drugie to nie musisz tego robić bo w momencie kupna automatycznie Ci przewalutuje, i pobierze potrzebną kwotę.
Nie wiem na jakim telefonie, na Iphonie wchodzisz w więcej opcji i wymień.
Też jest przycisk przenieś, ale nie wiem co on dokładnie robi. Też tam jest niby wybór waluty.
-- (mucha):
Mam pytanie, jak przewalutować zł na euro? Co do wpłacania pieniędzy jest to nie oetykietowany przycisk po wciśnięciu wpłać, później wybierasz kartę bankową swoją i przez google pej się ogarnie to a przynajmniej mi się udało
--
Jeśli to drugie to nie musisz tego robić bo w momencie kupna automatycznie Ci przewalutuje, i pobierze potrzebną kwotę.
Nie wiem na jakim telefonie, na Iphonie wchodzisz w więcej opcji i wymień.
Też jest przycisk przenieś, ale nie wiem co on dokładnie robi. Też tam jest niby wybór waluty.
-- (mucha):
--
Na andku gdzieś na głównym ekranie, poklikaj i znajdziesz, bo chyba nieoetykietowane. Jeśli chcesz płacić, to fakt, samo przewalutuje, ale w weekend trochę drożej cię to wyjdzie.
Poprzednia
3 / 3