Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1401 Kasia
Bardzo ślicznie. Niech Rafałek rośnie i osiąga zbożne cele, bo dużo panienek mam na wydaniu :D
#1402 Kasia
A, drodzy moi, bo ja nie wiem czy wy wiecie, ale w każdy poniedziałek w katedrze są nowe wyzwania do podjęcia. Jedne początkujący mogą robić, inne niekoniecznie, od wielu czynników to zależy, ale za ukończenie takiego wyzwania dostajecie 2 pd, nie pamiętam czy to było pisane tutaj. W tym tygodniu dla was na przykład byłoby dobre 7 wygranych rozgrywek w piłkę plażową, albo multi coś tam, daj 8 koncertów w przeciągu tygodnia. Jeśli tak macie porezerwowane to też jest dla was. Wystarczy w katedrze wejść w wyzwania i zaakceptować jakie się chce i zdążyć z wykonaniem w 7 dni :)
#1403 longshoot
Multiball
#1404 Kasia
o właśnie :D
#1405 Kasia
Ale regularne podejmowanie wyzwań, jeśli w danym tygodniu jest to możliwe, używanie kostki rubika, pilnowanie specjalnych dni, za które można dostać pd sprawi, że bardzo szybko rozwiniecie atrybuty waszej postaci.
#1406 Julitka
A niech to szlag, mam zarezerwowane 7, ale na wrzesień. :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1407 Julitka
A jak robić z kostką rubika?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1408 fantasma467
Regularne używanie kostki daje szansę na dodatkowe pd w Niedzielę, oraz losowo poprawia lub pogarsza nastruj.
#1409 Kasia
Tak. Kupujesz sobie kostkę rubika w kategorii zabawki.
#1410 Postukujacy
Nie widać czy da PD jak jej używasz, ale widać, że nie da jak nie używasz.
#1411 Kasia
zdjęcie dziadków jeszcze daje pd, ale można go raz na miesiąc używać.
#1412 Julitka
Pytanko mam:
We wrześniu wybieram się do Wilna; powinnam zabrać z sobą swoje maleństwo, tzn. zarezerwować lot, czy też je zostawić w Warszawie?
#1413 fantasma467
To zależy od ciebie czy chcesz zabrać. Jeśli tak, to z jego postaci musisz mu zarezerwować lot. Vipy przy rezerwacji odrzutowca zaznaczają opcję zabierz dzieci pasażerów tego lotu, i w ten sposób kupują dziecku bilet.
#1414 Julitka
Nie jestem VIPem. Mogę go zostawić bezpiecznie w domu? Nie będzie mu, że tak powiem, smutno? A może go dać do przedszkola?
#1415 fantasma467
Zostaw go w przefszkolu to będzie mu zdrowie i nastrój rusł. Tylko zrób to przez opcję w lokacji weź/lub zostaw dzieci.
#1416 Julitka
Ok, dzięki. :)
#1417 djdenismusic
A mi smutno, Bo taka jedna zośka na kiju nie chce ze mną wejść w interakcje. Nie mam z kim rozmawiać o kapuście. Smuteczek.
#1418 Julitka
A który Ty jesteś?
I jeżeli nie wywalisz tej sygnatury, to nie ma opcji, szowinistom i mizoginom dziękuję.
#1419 Julitka
Pytanie mam:
Przyjaciółka zaprosiła mnie na ślub; czy powinnam zabrać jakiś prezent dla pary młodej lub jakoś się przygotować?
#Anonimowe_Wyznania
xd
#1420 djdenismusic
Julitko. Jam ci jest Robert kapuśniak. Najsmaczniejszy, ze wszystkich graczy tam grający. A c do sygnaturki, to chiba troszkię nie aktualne te twoje uwagi. :P