Dobrze mieć miejsce, gdzie można pogadać np. o sensowności danej grupy, coś polecić itd. Przy okazji myślę, że powinna być osobna grupa dla adminów grup, gdzie będzie można przegadać różności jak np. łączenia grup, ogłosić nabory na moderację itp.
Stworzyłem grupę Teamtalk, bo często użytkownicy zadają pytania o tą aplikację i czasem się powtarzają. Będzie to miejsce gdzie każdy powinien znaleźć odpowiedź po utworzeniu wątku ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
To prawda, ale takie skojarzenia, pociągi wyrazów itp. są nieinteligentne. Aby sprawdzić, o co mi chodzi, zapraszam obczaić, jakie są wątki oraz odwiedzić wymienione przeze mnie proponowane do przeniesienia.
Witajcie! Jako że otrzymałam prawa administracyjne dla grupy "Informatyka", to mogę Wam powiedzieć dwie rzeczy: 1. Dołączyłam do kółka wzajemnej... współpracy! 2. W jakiejkolwiek sprawie związanej z tą grupą piszcie do mnie lub do moderatorów daszekmdn oraz nuno69.
Zapraszam do założej przeze mnie grupy: Organizacje działające na rzecz niewidomych.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do grpy: niewidomi ze złożoną niepełnosprawnością
Stworzyłam grupę "Akademia swobodnych przemyśleń". Jest ona poświęcona tematom dotyczącym rozwoju osobistego. Zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia.