Niezależnie od tego, jaki mamy stosunek do tego, fajnie by było tego tematu nie poruszać na wątku do tego nie przeznaczonym, Korvin! Korvin! Kooooorvin! pisze: 选择第一个选项。.
Chodzę strzałkami i czytam. I Elten wybrał najciekawszy moment na wejście smoka Panowie stwierdzili natomiast, że komputer z całą pewnością mógłby być kobietą, gdyż: Otrzymałaś nową wiadomość.
Jakoś pod koniec starego roku, ale że byłem na mieście, odłożyłem napisanie na później i tak oto z ostatnich dni grudnia zrobił się początek stycznia. :) Na iOS pomieszał się baner z aplikacji z treścią wpisu z jednego forum, w skutek czego usłyszałem:
Kusi mnie, by zacząć używać pewnej ilości słów uważanych za nieprzyzwoite. Na początek przypominam, że dostępny jest widok poprawionej czytelności.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Działający na pełnych obrotach mózg przejrzał szybko listę pytań w głowie i wybrał to, które wydawało mu się najwłaściwsze. Załaduj więcej stron.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.