Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#681 papierek
Wiedźmin. Taka mnie nuda wzięła, że po 10 latach musiałem sobie przypomnieć tą książkę.
--Cytat (martinus):
a to dobre. A z jakiej książki ten cytat, bo lancknechtów i innych tego typu prusaków to ja w wielu powiesciach już spotkałem.
--Koniec cytatu
#682 martinus
to pewnie fragment któregochś z opowiadań, ale fajnie że sobie odświerzasz, ale całkiem fajnie się to zgrało.
#683 papierek
nie, pani jeziora, tak konkretniej :D
#684 martinus
znam znam, tylko ja tego słuchaem tak dawno, że ojeju ojeju. Dla pewności wolałem spytać.
#685 daszekmdn
Padłem. Wchodzę na jakiś kanał z Yt i synteza: Gnuj, subskrybuj. Nie wiem jak to sie... :D
#686 johnson
Okres produkcji
1912-1921[1]
Następca
12:00
#687 nuno69
Uważasz, że twoja śmierć była na coś przydatna? Tak, otrzymałeś nową wiadomość.
#688 johnson
Nadejszła ósma. Zadzwonił se budzik, co bym se swoje tablety wziął. Klikam wyłącz i od razu do blokowania. Słyszę dźwięk blokady i jednocześnie urządzenie zostało odblokowane. Czy tak od dzisiaj talkback w androidzie 6.0 oznajmia blokadę ekranu?
#689 daszekmdn
Przeglądam fora:
Jak pozbyć się Polityka... :D
#690 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Apropos talkbacka.
Kożystam z pewnej aplikacji do SMSów, i przeglądam sobie wiadomości z pewnej konwersacji i tam są jakieś nie wiem obrazki, czy pływające bombelki z liczbą minut, że na przykład SMS przyszedł 30 minut temu, ale mój talkback zamienia to na metry, no i potem wyszło takie cóś.
Ogonek bombelka 30 metrów.
Ha ha.
#691 daszekmdn
Ogonek :D :D :D Ciekawe czy merda...
#692 misiek
Jak pozbyć się polityka- dobree.
#693 Paulinux
Nowe wpisy w śledzonych wątkach: 1. Krytyczny cios
#694 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Hahaha hahaha hahaha.
Wracając jeszcze do androidowych gadadełek, to kiedyś miałam takie fajne zdarzenie.
Jestem u babci.
W domu nastała cisza, bo babcia i mama się zaczytały w książkach, ja w skupieniu próbowałam sobie ułożyć z klocków robota, a tu ciszę przerywa tablet, który na cały głos powiedział.
Coza bałagan!
No i tylko tyle.
Później się okazało, że to CCleaner, a talkback nie dokończył czytania powiadomienia i wyszło jak wyszło.
#695 Paulinux
Czy ona mózgu nie ma? W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Brak słów
#696 DJGraco
No, ona chyba nie ma muzgu, bo co ma śledzony wątek do braku słów, piernik do wiatraka? XD
#697 jamajka
Haha, to fajne. Z takiego nagrania: Ooo fuck! Z eltena: Otrzymałaś nową wiadomość.
#698 Paulinux
To ja, skacz i lecąc w dół
#699 sanklip
Gadamy ostatnio z koleżanką:
-"No mówię Ci,
ona ma coś z głową.
Dzisiaj w nocy powiedziała mi,
że"..]
(a w tym momencie mój tel).
"Ekran wyłączony"
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.