Wiedźmin. Taka mnie nuda wzięła, że po 10 latach musiałem sobie przypomnieć tą książkę. --Cytat (martinus): a to dobre. A z jakiej książki ten cytat, bo lancknechtów i innych tego typu prusaków to ja w wielu powiesciach już spotkałem.
Nadejszła ósma. Zadzwonił se budzik, co bym se swoje tablety wziął. Klikam wyłącz i od razu do blokowania. Słyszę dźwięk blokady i jednocześnie urządzenie zostało odblokowane. Czy tak od dzisiaj talkback w androidzie 6.0 oznajmia blokadę ekranu?
Apropos talkbacka. Kożystam z pewnej aplikacji do SMSów, i przeglądam sobie wiadomości z pewnej konwersacji i tam są jakieś nie wiem obrazki, czy pływające bombelki z liczbą minut, że na przykład SMS przyszedł 30 minut temu, ale mój talkback zamienia to na metry, no i potem wyszło takie cóś. Ogonek bombelka 30 metrów. Ha ha.
Hahaha hahaha hahaha. Wracając jeszcze do androidowych gadadełek, to kiedyś miałam takie fajne zdarzenie. Jestem u babci. W domu nastała cisza, bo babcia i mama się zaczytały w książkach, ja w skupieniu próbowałam sobie ułożyć z klocków robota, a tu ciszę przerywa tablet, który na cały głos powiedział. Coza bałagan!
No i tylko tyle. Później się okazało, że to CCleaner, a talkback nie dokończył czytania powiadomienia i wyszło jak wyszło.