Miałam nvda remote włączone i czekałam na użytkownika który się połączy ze mną. No ale że musiałam na chwilę uśpić laptopa, to Ci, którzy używają tej wtyczki wiedzą, że połączenie się wtedy przerywa. No i usypiam, połączenie przerwane. Podnoszę klapę i słyszę. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Połączony
Nie wiem czy to jest pomyłka screanreadera, ale zdarzyło mi się to jakiś czas temu i miałam to tu umieścić, tylko zapomniałam, a że teraz mam chwilę, to to robię.
Otóż, pewna osoba z moich znajomych na facebooku, znana z robienia literówek jak stąd do kosmosu niekiedy, opublikowała na swojej osi czasu posta z życzeniami urodzinowymi dla swojego kolegi, nie wiem kim on tam dla niej był, mało ważne.
Życzenia brzmiały według mojego voice overa, bo tam to właśnie czytałam mniej więcej tak, a właściwie ich początek, bo to jest najistotniejsze.
Miłku mój błyski.
Myślę sobie, ale jaja, pewnie miało być: Miłku mój bliski, albo Miłku mi bliski. Jak zwykle literówa, tylko czemu ona tego nie wyedytowała, a z taką pomyłką słownika, czy odręczną wrzuciła na facebooka swego?
Dzwonię ci ja do shell, bo to nasza wspólna znajoma, ta od literówek. Ryczę na pół domu ze śmiechu. Pytam się jej, czy ona widziała co ta nasza znajoma odwaliła na swoim facebooku? Literówka, pomyłka życia, Miłku mój błyski. Na co Shell mi mówi: Jakie błyski, tam nie ma słowa błyski. Na to ja: No jak nie ma, przecież wyraźnie czyta mi błyski. Natalka przepatruje tego posta i mówi: Owszem, są błyski, ale graficzny emoticon.
No i ja nie wiem, dlaczego mi nie czyta, że to jest emoticon, jak w przypadku innych buziek przedstawiających ludzkie emocje, ale śmiechu przy tym było dziękitemu jeszcze więcej.
Co wprowadza go w stany załamania, pustki, rezygnacji i stopniowego poddawania się? Poza oczywistymi zdarzeniami, takimi jak np. Nowe powiadomienie od Menedżer Realtek HD Audio, Informacja, Gniazdo zostało podłączone.. Menedżer Realtek HD Audio okno Czy tam odłączone, ale sens ten sam. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
To ty o tym nie wiedziałeś? A no tak. Miałem tego nie mówić. On tam z biernem to nie wiadomo, co za naszymi plecami planują. Ehhhh pajper mnie zabije za niedotrzymanie słowa, że go nie wygadam. xd