Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Założony przez pajper 1101 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 33 z 56

#641 2 polubienia

Gram w cp. Gra 6. Brak nowych wiadomości
Happy hacking

#642 2 polubienia

W śledzonym wątku pojawił się nowy Niezwykły Kij. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#643 1 polubienie

Coooooo?

Co Dawid zrobił z Eltenem?

XD

#644 2 polubienia

Chciałbym wiedzieć, czy to wiadomość prywatna, czy z listy, ale SkyDark loguje się
Happy hacking

#645 1 polubienie

hahahahahahahahahahahahahahahahhaa.
marzenia się spełniają.

#646 2 polubienia

Skacz i lecąc w dół, pozwól, by wyrosły blogi. :D

#647 2 polubienia

Miałam nvda remote włączone i czekałam na użytkownika który się połączy ze mną. No ale że musiałam na chwilę uśpić laptopa, to Ci, którzy używają tej wtyczki wiedzą, że połączenie się wtedy przerywa. No i usypiam, połączenie przerwane. Podnoszę klapę i słyszę.
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Połączony
Happy hacking

#648 2 polubienia

Nie wiem czy to jest pomyłka screanreadera, ale zdarzyło mi się to jakiś czas temu i miałam to tu umieścić, tylko zapomniałam, a że teraz mam chwilę, to to robię.

Otóż, pewna osoba z moich znajomych na facebooku, znana z robienia literówek jak stąd do kosmosu niekiedy, opublikowała na swojej osi czasu posta z życzeniami urodzinowymi dla swojego kolegi, nie wiem kim on tam dla niej był, mało ważne.

Życzenia brzmiały według mojego voice overa, bo tam to właśnie czytałam mniej więcej tak, a właściwie ich początek, bo to jest najistotniejsze.

Miłku mój błyski.

Myślę sobie, ale jaja, pewnie miało być: Miłku mój bliski, albo Miłku mi bliski. Jak zwykle literówa, tylko czemu ona tego nie wyedytowała, a z taką pomyłką słownika, czy odręczną wrzuciła na facebooka swego?

Dzwonię ci ja do shell, bo to nasza wspólna znajoma, ta od literówek. Ryczę na pół domu ze śmiechu. Pytam się jej, czy ona widziała co ta nasza znajoma odwaliła na swoim facebooku? Literówka, pomyłka życia, Miłku mój błyski. Na co Shell mi mówi: Jakie błyski, tam nie ma słowa błyski. Na to ja: No jak nie ma, przecież wyraźnie czyta mi błyski. Natalka przepatruje tego posta i mówi: Owszem, są błyski, ale graficzny emoticon.

No i ja nie wiem, dlaczego mi nie czyta, że to jest emoticon, jak w przypadku innych buziek przedstawiających ludzkie emocje, ale śmiechu przy tym było dziękitemu jeszcze więcej.

:D :D :D :D

#649 2 polubienia

PS. Dla tych, którzy będą się zastanawiać, dlaczego nie wrócę do Polski. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis
Happy hacking

#650 1 polubienie

Forum inne, lista wątków: Zapotrzebowanie na koty, mruczki.

#651 1 like

"Tłumieniem".) Wczytywanie płyt audio CD Wczytywanie płyty audio CD odbywa się tak samo, jak w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.

#652 2 likes

w śledzonym wątku pojawił się nowy teamtalk 5 classic

#653 1 like

Hahaha xDD
Happy hacking

#654 2 likes

Co wprowadza go w stany załamania, pustki, rezygnacji i stopniowego poddawania się? Poza oczywistymi zdarzeniami, takimi jak np. Nowe powiadomienie od Menedżer Realtek HD Audio, Informacja, Gniazdo zostało podłączone.. Menedżer Realtek HD Audio okno
Czy tam odłączone, ale sens ten sam. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#655 1 like

hahahhaha dobreeeeeee.
marzenia się spełniają.

#656 1 like

Elten TeamTalk 5 Classic v. 5.3.2

Ooo, nie wiedziałem, że taki program istnieje, czyżby Dawid postanowił Eltena i TeanTalka razem do kupy wziąć? XD

#657 1 like

To ty o tym nie wiedziałeś? A no tak. Miałem tego nie mówić. On tam z biernem to nie wiadomo, co za naszymi plecami planują. Ehhhh pajper mnie zabije za niedotrzymanie słowa, że go nie wygadam. xd

#658 2 likes

dj elten

#660 1 like

Hahahahaaaa. Rozwaliłaś system
Happy hacking