Czytam eksperymentując z NVDA na Eltenie post Hryńka i treść połączyła się z jego sygnaturą: bo ja się wszystkim prędzej czy później nudzę i potrzebuję ciąglych zmian, wręcz bez nich popadam w depresję. Powiem ci jedną rzecz dziewczyno
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Zasypiała już, gdy do jej uszu doleciało stłumione przez poduszki, wypowiedziane smutnym, prawdopodobnie mającym w zamierzeniu wzbudzić w niej poczucie winy głosem: bateria rozładowana.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Haahahaha piękne. A mi jeszcze za czasów starego ios potrafił się tak fajnie voice over przyciąć przy blokowaniu ekranu, że wychodziło kran zablokowany. Nie wiedziałam że w telefonie istnieje kran. :D
No po prostu voice over, a dokładniej jeszcze agata, czyli ios dziadunio przy wypowiadaniu komunikatu ekran zablokowany gubił początkowe e. No i zamiast ekranu wychodził kran.
Przeglądam ja sobie internet i nagłówki stron i słyszę: Co za pech! Otrzymałaś nową wiadomość. :D :D :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."