Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#441 johnson
Siedzę na dobrych programach, daję enter a po tem ha na newsie i: Galaxy S10 nie dostanie 5G, ważniejszy jest galaxy s10.
#442 marcysia
nagrywałam się komuś na whatsappie i coś powiedziałam ale coś, że nie udało sie czegoś zrović a tu nagle w śledzonym wontku pojawił się nowy wpis.
#443 zywek
Ano u nas z Hryńkiem dzś też. Leci sobie jakiś film. A tu nagle;:
W śledznym wątku pjawił się nowy wpis.
Gdzie, na rufie?
#444 Paulinux
xDD nie mogę
#445 gadaczka
Czytam eksperymentując z NVDA na Eltenie post Hryńka i treść połączyła się z jego sygnaturą:
bo ja się wszystkim prędzej czy później nudzę i potrzebuję ciąglych zmian, wręcz bez nich popadam w depresję.
Powiem ci jedną rzecz dziewczyno
#446 nuno69
|Percival Schuttenbach Żmij i VLC Media Player
#447 jamajka
I wtedy zaczęły się dziać dziwne rzeczy. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
#448 daszekmdn
Słuchajcie. Fora Nam się połączyły tylko w dziwny sposób jakiś :D
Chodzę po liście i? Gry i radio... :D
#449 Elanor
Zasypiała już, gdy do jej uszu doleciało stłumione przez poduszki, wypowiedziane smutnym, prawdopodobnie mającym w zamierzeniu wzbudzić w niej poczucie winy głosem: bateria rozładowana.
#450 Celtic1002
Hahahahaahhahahah. xDDDD
Anna Frankowska
#451 DJGraco
Leżę!
To jest piękne!
#452 Paulinux
sytuacja sprzed pięciu sekund. Słucham sobie czegoś na Eltenie i słyszę. W śledzonym wątku 24-Zauroczenie.mp3
#453 annabeth
Haahahaha piękne. A mi jeszcze za czasów starego ios potrafił się tak fajnie voice over przyciąć przy blokowaniu ekranu, że wychodziło kran zablokowany. Nie wiedziałam że w telefonie istnieje kran. :D
#454 DJGraco
Coooooo? XD
#455 annabeth
No po prostu voice over, a dokładniej jeszcze agata, czyli ios dziadunio przy wypowiadaniu komunikatu ekran zablokowany gubił początkowe e. No i zamiast ekranu wychodził kran.
#456 Elanor
@annabeth
No istnieje, istnieje. e-kran. xd
#457 daszekmdn
Chodzę po menu Swampa i kliknąłem Windows przypadkiem i wyszło: "You officially agreed to menu :D
#458 Celtic1002
Przeglądam ja sobie internet i nagłówki stron i słyszę: Co za pech! Otrzymałaś nową wiadomość. :D :D :D
Anna Frankowska
#459 DJGraco
Noo Celfic pewnie ta wiadomość zawierała pechową treść XD
#460 Paulinux
message from jakiś tam sobie nick: Forum: Śledzone wątki . Wątki: 181, wpisy: 22601, nowe: 0.