Bros Muhospray. Muchy, komary i inne g**na zdychają w ciągu kilku minut. Wada, upadają kij wie gdzie. Najlepsza wydaje się więc lampa, ale trzeba chyba kupić taką mocniejszą.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Daj spokój- off to nic nie dające dziadostwo. U mnie jedynie sprawdzają się elektroniczne urządzonka Brosa, jak i wcześniej polecany tu sprej. --Cytat (sanklip): A te offy czy inne spreje?
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A że tak zapytam, tu robiąc zdeczka przerażoną minę, co ten wiatrak ma robić? :O
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
chyba wszystko na raz. Cholernym brzęczącym paskudom mówię nie. Zwykle staram się je wypuszczać, bo one często też chcą wylecieć ale z komarami to już nie ma przebacz.
No cóż, dołączyłam na fb do grupy wegan i wegetarian. Ktoś kiedyś zadał tam pytanie jak weganie radzą sobie z komarami i niemal jednogłośnie wszyscy stwierdzili, że to są szkodniki i zabijają bez skrupułów. Czyi każdy ma swoje granice, nawet osoby twierdzące, że życie zwierzęcia ceią wyżej niż ludzkie :D