Ej, to mogłam być ja? Nie, to chyba nie przy mnie było, ale... Ja to też piłam i serio tak smakuje. :d -- (Monte): Hej. Jestem tu od nie dawna, a wy pewnie zastanawiacie się, co to za nick i skąd się wziął. A no stąd, że jak jeszcze byłam w Laskach, to któregoś wieczoru przywędrowałam sobie do pokoju moich koleżanek w grupie internatowej, w której wtedy byłam. Gadałyśmy jak to się często zdarzało, nocne Polaków rozmowy, no i koleżanka powiedziała, że mleko z wódką orzechową smakuje jak Monte. Mnie i drugą koleżankę tak to rozbawiło, że śmiałyśmy się chyba przez 10 minut. A potem one dwie zaczęły tak do mnie mówić i tak zostało. Tak przy okazji to jakiś czas później siostra poczęstowała mnie czymś takim. Nawet dobry likierek, ale nie da się tego tak wypić na szybko. Rzeczywiście smakował jak Monte.
--
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
ale tak wychodząc po za wątek to na prawdę polecam to jest świetne nie są to moje preferencje jeżei chodzi o alkochol bo wolę coś mocniejszego i nie chcę tutaj rozpijać młodzieży ale dla tych pełnoletnich c lubią coś stonowanego to jeszcze raz poecę