na git branch nic nie było dopóki sobie sam branch nie Ktroś kto neibyłby mną i tego nie sprawdził też by się czepiał. sprawdziłem na stronie, wiec bez sensu.
na git branch nic nie będzie, będzie na git branch -r chyba. Nie, nie rozumiem dla czego tak, git bardzo nienormalnym programem jest i jego interfejsu nienawidzę, ale branch pokazuje tylko twoje lokalne branche.
undefined method 'signature' for # (NoMethodError)
Minęło 10 dni. Może nie jest to dużo, ale tak ku informacji, nim się podniosą głosy jakieś... Do tej pory do mnie nikt się nie zgłosił, nie dopytał, nic nie wysłał. Nie piszę tego w złośliwości, ale by ukrucić plotki, że niby są ludzie, a z mojej strony brak chęci.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Od podniesienia mojej prośby minął miesiąc. Niestety, do dziś żadnej pomocy czy pull requestu nie otrzymalem. Piszę tylko informacyjnie do użytkowników.
#StandWithUkraine
Minęło od założenia wątku 5 miesięcy. W tym czasie nikt się do mnie nie zgłosił. Piszę tylko jako odpowiedź tym wszystkim twierdzącym, że nie przyjmuję pomocy.
#StandWithUkraine
Myślę, że taka osoba odezwałąby się w tym wątku najpierw. :D Z resztą, najpewniej by go śledziła. :D Ale i tak to przykre. Każdy miał piękną wzję, co należy zrobić, a gdy do spraw przychodzi, to... cisza.
#StandWithUkraine
Jednej rzeczy nie rozumiesz daszku. Język to tylko narzędzie. Jak ktoś umie programować, poznanie języka na tyle, by pisać proste rzeczy to kwestia kilku dni, max tygodnia. Trzeba tylko chęci.
#StandWithUkraine