Hej, wiesz co? Nie zbyt blisko trzymałem mikrofon. Brzmi to tak a nie inaczej, ponieważ nagrywałem to dyktafonem bezpośrednio z iPhone. Dobrze, że o tym piszesz, na przyszłość jak będę coś prezentował nagrywając z iPhone, trochę przyciszę Voice Over. Dzięki za spostrzeżenie, pozwoli mi to wyeliminować błędy na przyszłość. --Cytat (pates): @Luki mnie twoje podcasty się podobają. Mam tylko jedno maleńkie zastrzeżenie. Jak nagrywałeś o klimatyzatorze zbyt blisko mikrofonu trzymałeś iphona.
Akurat Redmi 8 pro mamy recenzje, oczywiście nie taką jaką ja bym chciał, ale może tobie będzie przydatna. O to link. https://www.blindiphone.pl/s/83_recenzja-xiaomi-redmi-note-8-pro.html --Cytat (łysy): Jest sporo nowych modeli od Xiaomi, więc miło by było, gdyby pojawiła się recenzja takiego średniawego Redmi8 pro. Jeśli przekręciłem nazwę to przepraszam, ale ostatnio zbyt wiele tych Xiaomi i sam już się gubię. To był tylko przykład jednego z wielu modeli, więc wszystko inne mile widziane. Po za tym już jakiś czas temu weszła na Polski rynek nowa firma Oppo i żadnych recenzji tych urządzeń niema w naszym środowisku. Modeli ci nie podam w tym przypadku. Są jeszcze nowe Motorolki i aktualnie interesował by mnie test g8 Power. --Cytat (luki373737): Jakiego byś chciał na przykład recenzje? Zobaczymy, co da się zrobić. Tylko daj znać, jakie cie interesują. --Cytat (łysy): Czy pojawią się recenzje nowych telefonów? Ostatnio sporo wychodzi wszelakich, a w naszym środowisku wszędzie cisza.
Jeśli chodzi o smartfony Oppo, jest to koncern firmy OnePlus. Recenzje najnowszego smartfona od One Plus posiadamy również. Obsługa tych smartfonów jest identyczna. --Cytat (łysy): Jest sporo nowych modeli od Xiaomi, więc miło by było, gdyby pojawiła się recenzja takiego średniawego Redmi8 pro. Jeśli przekręciłem nazwę to przepraszam, ale ostatnio zbyt wiele tych Xiaomi i sam już się gubię. To był tylko przykład jednego z wielu modeli, więc wszystko inne mile widziane. Po za tym już jakiś czas temu weszła na Polski rynek nowa firma Oppo i żadnych recenzji tych urządzeń niema w naszym środowisku. Modeli ci nie podam w tym przypadku. Są jeszcze nowe Motorolki i aktualnie interesował by mnie test g8 Power. --Cytat (luki373737): Jakiego byś chciał na przykład recenzje? Zobaczymy, co da się zrobić. Tylko daj znać, jakie cie interesują. --Cytat (łysy): Czy pojawią się recenzje nowych telefonów? Ostatnio sporo wychodzi wszelakich, a w naszym środowisku wszędzie cisza.
Z takimi projektami nie jest tak prosto. Z jednej strony rzeczywiście darowanemu koniowi w zęby nie patrzą, ale z drugiej jeśli robisz coś dla ludzi, rób to w taki sposób aby się to podobało, bo przecież o to tu chodzi. Podejście na zasadzie "robię jak chcę, a jak się komuś nie podoba niech mnie w d... całuje" też jest niezbyt dobre, bo świadczy o tym, że ludzi masz właśnie w tym miejscu, a prawie nikt nie lubi takiego traktowania.
Tomecki, i o to właśnie mi chodzi, nie mam nic do projektu, ale jeśli już za coś się zabieram i ma to być dla ludzi to jednak zwracam uwagę na wszystko, a nie z podejściem robię za rfee więc czego ode mnie chcecie, nie podoba się, mam to w dupie.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Spoko. Będziecie jeszcze jakieś boxy nagrywać? --Cytat (luki373737): Hej, wiesz co? Nie zbyt blisko trzymałem mikrofon. Brzmi to tak a nie inaczej, ponieważ nagrywałem to dyktafonem bezpośrednio z iPhone. Dobrze, że o tym piszesz, na przyszłość jak będę coś prezentował nagrywając z iPhone, trochę przyciszę Voice Over. Dzięki za spostrzeżenie, pozwoli mi to wyeliminować błędy na przyszłość. --Cytat (pates): @Luki mnie twoje podcasty się podobają. Mam tylko jedno maleńkie zastrzeżenie. Jak nagrywałeś o klimatyzatorze zbyt blisko mikrofonu trzymałeś iphona.
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Tak są, ale nie słucham wszystkich i jeśli mi właśnie marudzi lub sapie, dyszy i cmoka to po prostu nie słucham. Poza tym nie porównujmy siędo gorszych, to żadna sztuka.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Ja się do tego przyznaje. Nie lubie poprostu malkontentów. Skoro dana osoba jest zainteresowana prezentacją i postanowiła posłuchać informacji na jej temat, to niech to robi i skupi się głównie na tematyce podcastu. Jeśli ktoś mi wyjeżdża z jakimiś zastrzeżeniami nie związanymi z prezentacją, tylko z ą,Ł, bułkę przez bibułkę, to tak przyznaje bez bicia. Takich ludzi mam totalnie gdzieś. Nie podoba się, to nie słuchać. Chyba, że ktoś tak jak wczoraj 1 z użytkowników forum zwróci uwagę, która coś wnosi i można ją wdrążyć w przyszłości, to spoko. Takie uwagi cenie i szanuje. My nie możemy sobie przebierać w ludziach tworząc podcasty, ponieważ mało jest takich osób, którym się poprostu chce. Raz tutaj założyłem temat, w którym szukałem chętnych osób do prezentacji najnowszych systemów Apple. Ktoś się zgłosił? Oczywiście, że nie. Większość, nie wszyscy oczywiście potrafią tylko lamentować, ale żeby coś dać od siebie to już zapomnij. --Cytat (tomecki): Z takimi projektami nie jest tak prosto. Z jednej strony rzeczywiście darowanemu koniowi w zęby nie patrzą, ale z drugiej jeśli robisz coś dla ludzi, rób to w taki sposób aby się to podobało, bo przecież o to tu chodzi. Podejście na zasadzie "robię jak chcę, a jak się komuś nie podoba niech mnie w d... całuje" też jest niezbyt dobre, bo świadczy o tym, że ludzi masz właśnie w tym miejscu, a prawie nikt nie lubi takiego traktowania.
Wiesz co, na daną chwilę nie, ponieważ one wszystkie jak nawet wynika z tych prezentacji działają bardzo podobnie do siebie. Chyba, że Google wypuści odnowiony system Android TV, to wtedy jak najbardziej. --Cytat (pates): Spoko. Będziecie jeszcze jakieś boxy nagrywać? --Cytat (luki373737): Hej, wiesz co? Nie zbyt blisko trzymałem mikrofon. Brzmi to tak a nie inaczej, ponieważ nagrywałem to dyktafonem bezpośrednio z iPhone. Dobrze, że o tym piszesz, na przyszłość jak będę coś prezentował nagrywając z iPhone, trochę przyciszę Voice Over. Dzięki za spostrzeżenie, pozwoli mi to wyeliminować błędy na przyszłość. --Cytat (pates): @Luki mnie twoje podcasty się podobają. Mam tylko jedno maleńkie zastrzeżenie. Jak nagrywałeś o klimatyzatorze zbyt blisko mikrofonu trzymałeś iphona.
Ja również mam totalnie gdzieś ludzi mających gdzieś innych i podkreślających jaką to robią świetną robotę i to za darmo, ale jednak mający gdzieć ludzi, którzy śmieli komuś zwrócić uwagę na sposób wysławiania się. Tyle w temacie
Baltim, nie widzę przeszkód, tylko dlaczego publicznie są pod moim adresem kierowane przytyki skoro jedynie zwróciłem uwagę na cośco mi się w podcaście nie podoba? Wydaje mi się, że jest to forum publiczne i każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini i nie ma przymusu wstawiania jedynie opini pozytywnych.
@Łowca, nie mam zamiaru stawać po twojej czy Lukiego stronie, napisaliście po prostu już to samo wyżej, więc nie uważam żeby zmieniło coś powtórzenie tego samego kilka razy, kogo mieliście przekonać to przekonaliście, swoje racje też podaliście, wystarczy. Wracajmy do tematu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Że tak offtopem zajadę. @luki. jak byś w przyszłości chciał osiągnąć nieco lepsze brzmienie podcastów, i pozbyć się tzw. malkontentów to priv. Chętnie w wolnej chwili pomogę.
Dzięki wielkie z góry za zaangażowanie. Takie podejście to ja szanuje. Będę odzywał się na pewno. --Cytat (denis333): Że tak offtopem zajadę. @luki. jak byś w przyszłości chciał osiągnąć nieco lepsze brzmienie podcastów, i pozbyć się tzw. malkontentów to priv. Chętnie w wolnej chwili pomogę.
To ty masz telewizor Xiaomi, czy przystawkę, bo już się pogubiłem. -- (pates): Hej. Zakupiłem xiaomi mi boxa 4s. Jest to taki lekko uleprzony 4. Fakt, nie jest demonem prędkości, ale nie dławi się i nie zacina.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.