Bawiłem się już kilkoma przystawkami. Były to H96, Tanix TX9, moja HK1 Max i każda z nich działa podobnie. Po drugie instalujesz sobie zewnętrzny lancher jak ci się nie podoba producenta i tyle. --Cytat (mucha): @luki a mugł byś mi odpowiedzieć na pytanie?
To ja bym do tych czynności nie ładował się w shilda, ponieważ po co przepłacać? Jeśli ci nie zależy na netflix, player i iple chcesz obsługiwać poprzez wyszukiwarkę, to możesz śmiało brać tą, którą wysłałem tutaj pare wiadomości wstecz, ewentualnie tą, którą mam obecnie ja, czyli HK 1 Max. O niej możesz posłuchać podcastu, jest na blindiphone.pl. --Cytat (pates): Do oglądania głównie tv internetowej, yt i żeby wmiare szybko chodziła.
Czyli jakich? Youtube po aktualizacji jest w pełni dostępny. Player i Ipla używając wyszukiwarki obejrzymy wszystko, nie wiem jak z netflixem, ponieważ nie korzystam. --Cytat (pates): Tak, tylko że ta ma dużo rzeczy niedostempnych.
Klawiatura z pilota owszem, jednak w tym linku że wysłałem w zestawie jest zewnętrzna klawiatura z której sam korzystam i jest w pełni dostępna. --Cytat (pates): Np klawiatura, ekran główny.
Ekran główny? w przypadku standardowego lanchera owszem. Jak by ci to przeszkadzało, możesz sobie zainstalować inny lancher na przykład TvHome Launcher i tam wszystko na głównym jest dostępne. Nie zapominaj, że to jest Android a nie iOS i tutaj możemy zmodyfikować sobie wszystko.
Tak, nvidia z tych lepszych. Jak chcesz, to wydawaj 700 złotych. Dla mnie to jest bez sens. --Cytat (pates): A znasz takie, które mają dostempną klawiaturę z pilota i launcher?
Co z tego, że ta klawiatura z pilota jest dostępna, jak pisanie na niej jest cholernie nie wygodne. Szukasz liter strzałkami, nie myśl sobie, że ta klawiatura jest na zasadzie klawiszy numerycznych tak jak w kiedyśniejszych telefonach. Działa to zupełnie inaczej. --Cytat (luki373737): Tak, nvidia z tych lepszych. Jak chcesz, to wydawaj 700 złotych. Dla mnie to jest bez sens. --Cytat (pates): A znasz takie, które mają dostempną klawiaturę z pilota i launcher?
Powiem w ten sposób, zależy jakie kto ma priorytety. --Cytat (pates): Wiem @luki, ale nieraz po co bawić się w klawiaturki, skoro jak chcesz coś szybko wpisać można z palca z pilota?