Forum

Nasze zwierzaki

Forum mieszane

Poprzednia 4 / 9 Next

lukasz1993258

#61 ·

Transcription

Przeglądając sobie moje, że tak powiem, pliczki na terabajcie znalazłem jeszcze Dragona, mojego pieska świętej pamięci, który już chyba jest tam gdzieś po tamtej stronie, nie wiadomo gdzie. I mam nagrany fragment jak on fajnie wyje i zaraz ten fragment tutaj wrzucę.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#62 ·

Transcription

Skina ten, opcja, przycisk dwa, wyjdź, przycisk trzy, wybierz. Skina cztery, wyjdź, przycisk trzy, wybierz. Skina cztery, wyjdź, przycisk trzy, wybierz.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#63 ·

Transcription

Przycisk jeden, opcję, przycisk dwa, wejdź, przycisk trzy, wybierz. Przycisk jeden, opcję, przycisk trzy, wybierz. Przycisk jeden, opcję, przycisk dwa, wejdź, przycisk trzy, wybierz.

daszekmdn

#64 ·

1 likes
Transcription

Thank you very much.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#65 ·

Transcription

No co, tego psa tylko w ten sposób można było zmusić do życia. Szkoda, że nie żyje.

wojtas

#66 ·

1 likes
Transcription

Mój pies zawsze wył, jak zostawialiśmy go samego, jak był mały, wtedy zawsze rzucał miszkami metalowymi i wył.

pates

#67 ·

Transcription

Hej, ja mam kotkę, nazywa się Kawa. Co ciekawe właśnie tutaj akurat w tym momencie na moich kolanach sobie leży. Kawa, spokojnie. Może uda mi się jej mruczenie jakoś nagrać. Spróbujemy. Może coś się jakoś nagrałoby. Ona woli teraz poleżeć sobie na moich oba kolanach. Właśnie? Co o niej mogę powiedzieć? Ma już tak około roku. Najbardziej to na Lubi nie wiem co robić, bo... O, leży na kolanach. I mruczyć. Dobra, no to teraz żegnam. Niekiedy wrzucę nagranie z jej mruczeniem, bo mam takie. A to trochę puszczę. Do widzenia.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

DJGraco

#68 ·

Transcription

Dobra, ja już od dawna widziałam ten wątek, ale jakoś, nie wiem, jakoś mi się nie chciało o nim wypowiadać, po prostu mówię sobie, a odłożę to na później, a odłożę to na później, a odłożę to na później. Jakoś miałem jakieś ważniejsze sprawy na tym beltenie niż nasze zbieżaki, więc no dobra, ale to koniec żartowania, to ja mam, ja mam kota, właściwie, nie wiem, to było tak, kiedyś, kiedy byłem mały, to ja miałam psa, który się nazywał Luna, ale potem nie wiem czemu, bo teraz psów nie lubię, sam nie wiem dlaczego, jakoś taką mam niechęć do psów. Sam nie wiem, bo niby rodzice opowiadali, kiedy byłem mały. Jak byłem mały, to się z tą Luną bawiłem, jeszcze sam nie wiem, dlaczego ja tych psów nie lubię, no dlatego teraz mam kota, który się nazywa Kicia, jest samicą i ma jakieś 11, czy tam 10 lat, mniej więcej, no 10-11, nie wiem dokładnie ile. Ogólnie, ogólnie to jest, ona jest dosyć taką spokojną kotką, można być pewnym, że... Że, że, że nie podrapię, choć ona jest przywiązana do domowników, bo gdyby na przykład przyszedł do mnie jakiś, nałóżmy Łukasz, albo ktoś inny, w ogóle, jakby ktokolwiek obcy przyszedł, to trzeba byłoby uważać z drapaniem tej kotki. No to jest kotka jednak dzika, która została przyciągnięta z dworu, udomowiona, tak samo też nie można jej drapać na dworze, przepraszam, nie można jej drapać. No nie można jej drapać, no za uszami głoskać na dworze, ponieważ to już nawet dla nas może być niemiło, więc... Tylko w domu się zachowuje, można powiedzieć, normalnie, a na dworze jest taka dzika z powrotem. Może nawet kiedyś uda mi się za jakieś nagramy jej miauczenia jakoś, nigdy nie nagrywałem jej miauczenia, może mi się uda, to nagram i pokażę jak miauczę, a może jeszcze jak mruczy.

matid25

#69 ·

Transcription

Ok, no to ja w sumie spróbuję coś dorzucić swojego 3-5 groszy ileś tam. Nie wiem czy się wpis w ogóle nagra, bo próbuję jakby pierwszy raz eksperymentować. Co do psów, no to ja mam taka mieszanka leblabla czarna, już mam w sumie 8 lat, nazywa się Łatka. No i pies w sumie nie wiadomo co to jest, tak jakby kundel i nazywa się Maja. No Maja waży jakieś... nie wiem. Urodziłem 4 kilo, może 5 i ma 3 lata. No w sumie może nawet jeszcze nie, bo urodziła się 12 listopada 2015 roku. My ją mamy od grudnia 2015. A to dlatego tak, że ktoś po prostu dał ogłoszenie, że znalazł te psy. Czy tam pod kliniką weterynaryjną ktoś je wyrzucił po prostu. I dał ogłoszenie, że po prostu są pieski do oddania. I mama wzięła taką małą Maję, wykanmiła literką. No i pies szaleje i rozrabia. W drugim wpisie mam... Aha, no jeszcze mam wyśminki ludzkie. Pusia i Kawka. W drugim wpisie Wam zaprezentuję... Może mam 3 wpisy, dlatego, że nie mam chyba jakby oddzielnych wpisów co do nagrania. Ja mam tylko oddzielnych nagrań na jednym nagraniu, że psy szczekają na jednym nagraniu na nas. Więc muszę po prostu to rozdzielić. Dlatego, że mam 2 nagrania ze szczekaniem. A jeżeli się nie uda zmusić, to szczekanie jest bardzo prosto. Dlatego, że byle co wystarczy, że coś, nie wiem... Wezmę jakiegoś kabanosa czy coś, to po prostu Majka już się doprasza. Już, jak to się mówi, sępi. Czasami się śmieją, że z tego wychodzi takie mniam, mniam, mniam, mniam. To właśnie jest coś śmiesznego. Cała rodzina się z tego śmieją, że mam mniam, mniam, mniam na to wszystko. Nieważne, ciastko, paluszki, chrupki. Palówka, kabanos. Wszystko, wszystko po prostu się doprasza. Szczekała na dole teraz, ale nie wiem, czy to była pierwo. Ściszyłem trochę rejestrator, bo stwierdziłem, że będę nagrywał rejestratorem wpisy. Dlatego, że nie wiem, jaki mam mikrofon w komputerze. Nigdy, szczerze, tego nie testowałem. A komputer mam nowy od w sumie miesiąca, więc nie patrzyłem, jak to się nagrywać. Więc zobaczymy, czy... ...jest rejestratorem. To już się uda.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

matid25

#70 ·

Transcription

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

matid25

#71 ·

Transcription

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

lola

#72 ·

1 likes
Transcription

Witajcie, witajcie, witajcie! No ja już mówiłam tu o swoim psie, ale teraz chcę wam zaprezentować kota, którego mam od kilku tygodni. Chodź, Lilusia. Tak właśnie sobie pójdzie mój kot. Nie wiem, czy to się nagra. No, bo mojego psa to nie za bardzo tak zaprezentuję, bo on rzadko kiedyś czeka. A, czeka tylko kiedy chce wyjść tak naprawdę, ale no, bo rzadko kiedyś chce wyjść, albo ja go szybko wypuszczam, chociaż no. A kota bardziej się da zaprezentować, więc sobie tak moruczy moja kotka, bo jest teraz szczęśliwa, bo dopiero co wróciłam do domu. No i to ode mnie tyle.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

lukasz1993258

#73 ·

Transcription

Wczoraj dosłownie była taka sytuacja, że przyszedł taki znajomy, no i tak jak ja mówiłem wam, że ten pies praktycznie wcale nie szczeka, za to go tak obszczekał równo, że w następnym poście wam to zaprezentuję.

lukasz1993258

#74 ·

Transcription

NIE BUJ! Masł... Czy pusti... Ha ha ha ha ha Nie buj.. Nie buj... Nie buj.. Nie buj... ... ... ... Wreszcie cię mam na danego cza... ... O nie buj... Ha ha ha ha ha Przelew! Co to się stało? Grubo? Co? Nie, ale wniknij. Nie? Nie. Nie, ale wniknij. Nie, ale wniknij. Nie, ale wniknij. Wniknij.

lukasz1993258

#75 ·

Transcription

no to było właśnie szczekanie właśnie Rokiego tak jak mówiłem na co dzień to on w ogóle nie szczeka w związku z powyższym naprawdę nie mam bladego pojęcia co mu się wówczas odwidziało bo na przykład o właśnie teraz idzie na swoje miejsce chyba o tak miałem rację ale już od tamtego czasu w ogóle nie szczekał do dnia dzisiejszego więc sami mieliście przyjemność właśnie go usłyszeć także tyle

dash

#76 ·

1 likes
Transcription

Jaki młody dźwięk wrócenia. Niech to fajniej jest jak ten kot jest fizyczny gdzieś tam obok mnie na przykład.

Ulotka, miouuuu!

lukasz1993258

#77 ·

Transcription

A no mruczenie też jest fajne, potwierdzam. Moja mama ma pięciomiesięcznego kota. Tyle tylko wiem i już daje nieźle popalić. Ostatnio jak u nich byłem w domu to antenę zrzucił. Po szafkach już normalnie skacze. No także... No i też mruczy. Oczywiście już. Ale jak nie dasz mu jedzenia to strasznie miauczec zaczyna i momentami ten miauk ma taki bardzo, bardzo dziwny. Więc no naprawdę wtedy jest nieciekawie. No ale nawet fajny jest ten kot.

lukasz1993258

#78 ·

Transcription

Nie wiem, co się mojemu psu stało, ale od pewnego czasu na jednego psa bardzo szczekało mnie w domu nawet, co kiedyś w ogóle nie szczekał. Teraz jak sąsiadka wychodzi z tym psem, to jak zaczyna ujadać, to jest masakra.

lukasz1993258

#79 ·

Transcription

A teraz pokażę wam pewną sztuczkę, albo jak to, czy sztuczka czy nie, w każdym bądź razie jestem u takiego znajomego, który ma psa, typowego labladora, to jest pies przewodnik i teraz pokażę wam, co ten pies potrafi, że tak powiem. Chodź tu, Niko, nie idź już, chodź tu. A tu jest Roki, chodź, chodź tu. Chodź tu. Chodź tu. Tak, tak. Niko, pojrz, chodź. Wiesz co, dawałaś. Rok, ja się skończę. Słuchajcie, więc mieliście właśnie... mieliście właśnie bezpośrednie sprawdzenie co ten pies potrafi. Zostań! Więc... Więc mieliście właśnie przyjemność posłuchać co ten pies potrafi. On nazywa się Niko. To jest pies w typie Labrador. On jest czystym Labradorem, przepraszam bardzo. To jest czysty Labrador. W każdym razie mieliście przyjemność posłuchać co on potrafi. Także pozdrawiam jak się go zdenerwuje. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#80 ·

Transcription

A teraz spróbuję sprowokować te dwa psy, aby, że tak powiem, szczekły. Dajcie mi tylko chwilę i się dokładnie w to słuchajcie. Nawet nie będę specjalnie zamykał drzwi od tego pokoju. Ja po prostu coś tylko zrobię. Więc się wsłuchajcie. Dzień dobry. Słyszeliście jak szczeka niko? Aby stoczyło tylko wyjść i zadzwonić dzwonkiem i już szczeknął dziadyka wstrętny. Także tak to mniej więcej wygląda. Pozdrawiam.

Poprzednia 4 / 9 Next