EltenLink

Przejęcie grup

Started by pajper 200 posts last post 6 years ago Page 9 of 10

a czemu są dwie grupy kultura i sztuka?

#162 2 likes

A gdzie Ty je kolego masz?

Były dwie, ale teraz jest jedna. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Bo ktoś tak najwidoczniej chciał i sobie załorzył.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#167 1 like

Fakt, była przez pewien czas pusta grupa "Kultura i sztuka", na dole.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#168 2 likes

Pozostała nam jedna nieoddana grupa. Wiem, że kandydatury były, ale tak dyskusja się rozmyła, że już sam nie wiem, co i jak.
Kto jest chętny na "Telefony"?
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Jestem chętny.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

ja też jestem chętny
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#172 2 likes

W związku ze zbanowaniem użytkownika Łysy, jego grupa - Elektronika - została przekazana do pierwszego moderatora na liście, którym jest Daszekmdn
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#173 1 like

Grupa NVDA teraz jest grupą rekomendowaną.
Zapraszam do dołączania i owocnej dyskusji o NVDA.
Student studentowi wszystko

I bardzo dobrze, popieram ten ruch. Teraz nawet niezoriętowani powinni wiedzieć gdzie dołączyć.
--Cytat (zvonimirek222):

--Koniec cytatu

no i pierwszy raz się zgadzamy!
--Cytat (łysy):
I bardzo dobrze, popieram ten ruch. Teraz nawet niezoriętowani powinni wiedzieć gdzie dołączyć.
--Cytat (zvonimirek222):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

#176 1 like

Witajcie, czy jest gdzieś w końcu pełny, i aktualny podział moderatorów?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#177 1 like

nakażdej grupie daj alt i masz członkowie grupy, w tej zakładce ngórze są wymienieni admini imoderatorzy, ogólnego spisu raczej nie ma, chyba, że całej społecznościmodratorów i adminów chybaw radzie starszych.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#178 1 like

Jasne. Ale w polskij społeczności jest kilka forów, a ja potrzebuje moderatora danego, konkretnego forum.

#179 2 likes

Ale polska społeczność ma moderację i każdy człowie z moderacji odpowiada za wszytkie fora.
Happy hacking

#180 1 like

Aha. OK. Dzięki.