Prawda. TO, jak piszemy, czy się wypowiadamy, jest po części naszą wizytówką. A raczej nie chciała bym rozmawiać z moderatorem, który piszę nie poprawnie, bo jednak w jakiś sposób moderatorzy są wizytówką Eltena, i wszystko, w razie czego, spadnie na Dawida. I jemu będą mówili, że nie dojrzałych ludzi wyznacza. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Prawda. Te grupy, to trochę samowolka. Kto chcę niech się zajmuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;) Fajnie, że Dawid daje szansę każdemu, ale hm. Nie wiem, jak to wpłynie na Eltena.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Nie wiem czy wpis w dpobrym wątku, bo czasem tego trochę nie ogarniam, ale ponieważ utworzyłam grupę kulinarną, chętnie zaopiekuję się wątkami z tej dziedziny, np. słodycze itp. Nie wiem, ale można by je przenieść do mojej grupy. Oczywiście kwestię pozostawiam do decyzji moderacji Eltena.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE
W ogóle, jakby tak wyszło, że my dwie byśmy dostały tę "kulturę", to bym nawet była za tym, żeby "Literaturę" w nią włączyć, bo raz, że to maluśka grupa tak naprawdę, dwa, literatura to też było nie było część kultury.