EltenLink

Przejęcie grup

Started by pajper 200 posts last post 6 years ago Page 7 of 10

#121 2 likes

Ale co Pragma to Pragma, że jak widzę moderatora piszącego niepoprawnie, to mi się już nie chce
Happy hacking

#122 1 like

Prawda. TO, jak piszemy, czy się wypowiadamy, jest po części naszą wizytówką. A raczej nie chciała bym rozmawiać z moderatorem, który piszę nie poprawnie, bo jednak w jakiś sposób moderatorzy są wizytówką Eltena, i wszystko, w razie czego, spadnie na Dawida. I jemu będą mówili, że nie dojrzałych ludzi wyznacza. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#123 1 like

A no, bo jakby nie wziął wyznacza. Ale to nie wina Dawida.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#124 1 like

Prawda. Te grupy, to trochę samowolka. Kto chcę niech się zajmuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;) Fajnie, że Dawid daje szansę każdemu, ale hm. Nie wiem, jak to wpłynie na Eltena.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#125 2 likes

A poziom prywatności grup faktycznie jest przewidziany w tym interesie czy jeszcze nie?

#126 1 like

Dołączam się do pytania Zuzler.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#127 2 likes

Grupa "Elektronika" powędrowała do łysego.
Pozostają dwie, a zgłoszenia jakieś takie niemrawe, więc...
Kto chętny na telefony i kulturę?
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Potwierdzam- grupę będziemy prowadzić w raz z Daszkiem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#129 2 likes

Nie ma nikogo na kulturę? Mogę się poświęcić :) Znaczy spróbować przygarnąć.

Telefony mogę z kimś poprowadzić. Ktoś chętny?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie wiem czy wpis w dpobrym wątku, bo czasem tego trochę nie ogarniam, ale ponieważ utworzyłam grupę kulinarną, chętnie zaopiekuję się wątkami z tej dziedziny, np. słodycze itp.
Nie wiem, ale można by je przenieść do mojej grupy.
Oczywiście kwestię pozostawiam do decyzji moderacji Eltena.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE

#132 1 like

Hm. Ja w kulturze też mogę pomóc jeśli jest potrzeba. ;)

#133 2 likes

W ogóle, jakby tak wyszło, że my dwie byśmy dostały tę "kulturę", to bym nawet była za tym, żeby "Literaturę" w nią włączyć, bo raz, że to maluśka grupa tak naprawdę, dwa, literatura to też było nie było część kultury.

#134 1 like

Popieram. ;)

#136 2 likes

Jestem przeciw. Za to proponuję do kultury przerzucić telewizję. To maluśki temat i nie wiem, co robi w grupie o radiu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#137 1 like

Po mojemu tu jet kilka niekonsekwencji, bo muzyka jest wrzucona do kultury, jednak literatura już nie. To co to jest? jakiś osobny gatnek?

#138 1 like

Bo muzyka, wg. mnie, też powinna być osobno.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#139 1 like

To prawda.

#140 2 likes

Ja też pisałem wcześniej, że chętnie przygarnę kulturę. I to jest nadal aktualne oczywiście.