No nieee! Jak cię Dawidzie lubię, tak czasem ręce opadają gdy decydujesz za użytkowników, co jest dla nich dobre. Cytat nr. 1. Część grup zostalaby zbytnio rozdrobniona, bo to taka super opcja,
To już problem administracji tych grup, nie twój.
Cytat nr 2. Kiedy jest tyle materiałów, by potrzebne było dzielenie forów, oznacza to, że aktywność jest na tyle spora, że czas to rozdzielić na osobne grupy, z osobną administracją, bo ciężko się robi,
A może nie wszystkim ciężko? może ktoś tak właśnie chce?
Cytat nr. 3. A poza tym użytkownika może interesować tylko jeden z tych rozwijanych działów, np. ta muzyka, a nie chce przedzierać się podwójnie przez np. teatr, film, literaturę.
No to właśnie omija sobie ładnie działy i zamiast przedzierać się przez kilka for dotyczących teatru, dwa razy w dół ma muzykę, którą może dodać sobie do śledzonych forów.
No nie , bo jest grupa kultura w niej główne fora 1 muzyka 2 muzea 3 literatura 4 filmy lubisz tylko filmy, to rozwijasz w prawo filmy i je masz. Jeszcze jak by się dało wyrzucić na górę w tej grupie ulubione fora to już w ogule. No, ale teraz to już nieistotne jak się nie da.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dzień dobry. Mam pytanie następujące: dlaczego ludzie na English Elten community w zasadzie nie wiedzą nic o grupach i opierają się na spekulacjach? I czy mogę trochę się porządzić i im to opisać bardziej, czy oficjalnie zrobi to moderacja Englisha?
Wy tu baju baju, a tym czasem fora są tak rozwalone, że jak człowiek widzi to, co się tu wyprawia ma ochotę nacisnąć windows +i, wejść w aplikacje i funkcje, tam odszukać elten, i jeb w enter, anstępnie tabulator, i walnąć z całej siły w spację bez zastanowienia.
Literatury z kulturą nie mieszać absolutnie, jakkolwiek to brzmi. Wydaje mi się jednak, że grupa o tej tematyce ma szansę sprawdzić się dużo lepiej, niż dotychczasowe forum. Większy potencjał po prostu. Można by zrobić dział z poradami dla piszących, jakieś konkursy... Działy poświęcone twórczości poszczególnych autorów, jeśli pojawi się taka potrzeba. Generalnie, jest spore pole do popisu. Dźwięk umieściłabym w rekomendowanych, radio jednak nie koniecznie.
Uważam, że Literatura i Muzyka powinny mieć osobne grupy, tylko sobie poświęcone. To zbyt szerokie wody, zbyt dużo kategorii, by wrzucać wszystko do jednego worka.
@denis tylko wiecie, co jest problemem? Między każdymi zmianami jest lokalny chaos. Jeśli sugerować się tego typu wpisami, że najlepiej to Eltena wyrzucić, bo jest bałagan, bo... to żadna reforma się nigdy nie uda, bo zawsze trzeba rozgrzebać, by zmienić.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Hm, zastanówcie sié admini niektórych grup czy sens mają poszczegulne podziały. Teraz na przykład widzę w grupie gry forum nowości, gdzie są wontki stare;P Taki nowy beatstar pewnie z rok z hakiem ma. Mam nadzieję, że nie będzie tego działu przynajmniej w takiej formie,.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.