gry na androida
Wróć do Pozostałe gry#21 gadzio
Nie wiem tego.
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
#22 fantasma467
Znalazłam dostępną grę typu jaka to piosenka. po odgadnięciu np 12 piosenek, odblokowywany jest kolejny
poziom. Jest kilka trybów tej gry. Zgadnij tytuł, zgadnij wykonawcę itp. Nie ma tam polskich, ale i
tak wciąga. https://play.google.com/store/apps/details?id=coolfuture.quizguessthesongs
#23 balteam
a mi się nie podoba, bo polskich nie ma właśnie i nie ma przynajmniej nie widzę podziału na style
#24 gadzio
Eeee tamm. Giera całkiem fajna.
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
#25 nuno69
Jest gra, w sumie nie wiem czy gra to mozna nazwac, ale nazywa sie to Akinator.
Jest to takie AI, ktore zadaje nam pytania, a potem proboje odgadnac, o kim myslelismy. Dokladnosc jest
dosc wysoka.
#26 zywek
SKąd to niby wie?
#27 nuno69
Na zasadzie skojarzen chyba...
#28 zywek
Ale to skad to wie się pytam
#29 nuno69
No nie wiem :D
#30 zywek
to TYlko na androida jest?
#31 balteam
a po polsku? w opisie gry nie ma tego języka...
#32 balteam
gra po polsku na starcie. Nie zaetykieowaane przyciski, muzyka mi przeszkadza a nie chce mi siebawićtalkbackiem
aby zciszał tło. W każdym razie jutro z widzącymi poetykietuję przyciski.
#33 nuno69
Nie, jest na iOS. Polski jest. Muzyke sie da wylaczyc po slepemu, ale nie pamietam jak
#34 misiek
Żywek- z tąd wie, że pewnie śledzi twojego Facebooka, pocztę etc. Innego wytłumaczenia nie ma.
#35 daszekmdn
Rozpoznaje ludzi znanych a nie wszystkich z tego co wiem.
#36 zywek
Aa, dobra. T już w sumie wszystko jasne. Nie wpadłem na to jakoś.
#37 balteam
z twojej rodziny osoby też rozpoznaje, ale mówi odpowiedź np.
jest to twoja siostra.
gra jest na ios android i komputer, ale jak ważną postać to znaczy niespotykaną akinator odgaduje to
trzeba płacić normalnąkasą albo wirtualną, ale jak sie wystarczająco wirtualnej nie ma, no to lipa, niby
można wideo boejrzeć, ale nie działa mi.
#38 zywek
To i niby jak to się nazywa? BO wcześniej nie zauważylem tej dziwnej nazway
#39 balteam
akinator się nazywa gra
#40 balteam
hej, szukam jakiegoś wisielca po polsku lub po angielsku dostępnego multiplayer, przejrzałem kilka ale
nic nie znalazłem, może ktoś coś poleci?
Ewentualnie inne gry mnie interesują multiplayer najlepiej, poza quizwaniem bo to akurat znam.