Gry audio (dyskusja ogólna)

dreamland chińska gra online

Założony przez balteam 126 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 5 z 7

Dzięki, bo jedną postacią niegram i dlatego ją usunę.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

ja naszczęście mam cyfry bo jak się gra na iphonie to jest tam taka dziwna klawiatura więc tam trzeba wręcz mieć to hasło bezppieczeństwa w postaci cyfr. Ale dobrze wiedzieć, że ten sposób działa

#83 Zarchiwizowany

Zablokowany

ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze.

hmm albo coś u mnie nie tak ale u mnie się nie da zainstalować mogę na tej stronie klikać w co kolwiek a efekt jest taki że profil się nie instaluje.
Daj znać czy u ciebie zadziałało

#86 Zarchiwizowany

u mnie właśnie też nie, i mialam pytać czy komuś chodzi

hmm mi od początku działało, chyba że teraz ten link nie działa.

dziwne, wogle nie ma opcji instalacji

#89 Zarchiwizowany

nam kiedyś też działało :)

wsumie i tak nic nowego raczejw tej grze nie ma to, mała strata :D

#91 Zarchiwizowany

ja w ogóle nie mam na ios tej gry ;) i chciało by się instalnąć

ktoś coś na audiogamesach twierdzi, że niby tą grę pobrał z appstore, żekomo kliknoł w link na tej chińskiej stronie i przeniosło go do appstore, ale nie wiem na ile to jest zgodne sprawdą.

Niestety poszukując słów kluczowych dreamland nie znajdziemy tam rzęczonej gry, gdyż pewno jej nazwa jest po chińsku

Jakieś nagranie jest jak w to się gra? No i dalej trzeba wtyczki z tłumaczeniem czy nie? Nudzi mi sięto może zagram, chociaż pewnie nie, ale na nagranie jakieś chętnie zerknę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ta gra jest w języku angielskim i jest wszystko przetłumaczone.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

tyflopodcast.net

Grałem, jedna z nudniejszych gier, automatyczne chodzenie, automatyczna walka, ehh, nie dla mnie, nie polecam, może jak ktoś zna chiński i fabułę sprawdza, ale to i wtedy nawet nie, nie lubię aż takiej automatyzacji działań, to tak jak by na triggerach w mudy grać i siedzieć obok i w ten sposób expić.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zgadza się nawet kiedy tej automatyki przy walce nie chcemy, to ona i tak się używa.
Powiedzmy że w raidach tej automatyki nie musimy robić, ale kiedy robimy zadania typu hivarous tasks, to niestety postać sama idzie od jedenego empeceka do drugiego i jak jest potrzeba ataku to atakuje.
Tak naprawde to wszystko sprowadza się do naciskania klawisza escape w celu pominięcia dialogu, nawet fishing jest automatyczny, czasami sobie włączałem zadania dzienne odchodziłem od kompa a one mi się dsmr robiły.
Czasami musiałem wcisnąć strzałkę w górę żeby coś przesunąć, podnieść albo jakąś interakcje inną zrobić.
Ograłem to trochę nawet moją pierwszą postacią dotarłem do 80 poziomu, upewniając się czy ta gra naprawde jest taka nudna.
Niestety jak na mmo rpg, to nawet te zadania dla timów nie są wcale lepsze od tych, które robimy sami.
Walka powinna być bardziej zaawansowana, ale cuż twórcom bardziej chyba zależy na kasie, niż na dobrze zrobionej rozgrywce.
Obecnie gram w inną produkcję, która jest nieco lepsza od dreamlanda oczywiście od tych samych twórców to jest.
Lepsza ta gra jest tylko dla tego, że jest tam turowy system walki i mogę poniekąd wpływać na rozgrywkę, ale tak na prawdę i tak odkrywam, że to wszystko sprowadza się tylko do jednego.
Nie martwcie się, wkrótce pojawi się recenzja porównacza tych gier popełniona prze mnie, żebyście mogli zobaczyć moje zapatrywanie się na tych twórców i na ich dwie powiedzmy sztandarowe gry, do których ten nieszczęsny dramland się zalicza.
Być może na mobilki granie w dreamlanda ma jakiś mały sens, tak na kompa jest to monotomne i w zasadzie po dotarciu do setnego poziomu z tego co wiem nie odkryjemy niczego nowego.

A podał by ktoś linki? Bo na audiogames nie moge sie dokopać. A chętnie bym sobie temat bardziej ogarnął.
chodzi mi zarówno o wersję na pc jak i na ios.

to jest wersja na pc na pozostałe platformy nie mam