Forum

Łamacze językowe

Forum mieszane

Poprzednia 3 / 5 Następna

Paulinux

#41 ·

1 likes
Transcription

Mocharowy hełm, homerowy mech.

Happy hacking

pioter998

#42 ·

Transcription

Ostatni raz nagrywam normalnie, bo już tracę cierpliwość. Spróbuję poprawić w lepszej wersji jeden z tekstów. Wyindywidualizowałem się z rozentuzjazmowanego tmumu. Ale nie będę tego powtarzał, bo nagrywałem kilka razy i to drugie słowo mi nie szło. A z tym tatą to już mi się pomyliło. Tata, coś tam mech, dalej nie pamiętam. Dobra, na razie.

życie jest Piękne.

pioter998

#43 ·

Transcription

moherowy hełm, homerowy mech o, nawet mi wyszło, hej

życie jest Piękne.

Paulinux

#44 ·

Transcription

Piotrze, co do Twojego ostatniego wpisu, to jest jeszcze jedna wersja. Coś to jest w stylu Wyindywidualizowałem się zrozumtozjazmowanego tłumu uklaskującego przeliteraturowane dzieło. Czy przeliteraty... czekaj, przeliteraturyzowane albo przeliteraturowane. Nie wiem.

Happy hacking

Mimi

#45 ·

Transcription

Hejka, no to teraz coś ode mnie. Na przykład, trzy cytrzystki brzęczą na cytrze. Czy trzecia cytrzystka łzy trze? Taki, który znam z dzieciństwa, jest bardzo gramatyczny, ale luzik. Szła pchła koło wody. Pchła, pchłe, pchła do wody i ta pchła płakała, bo ją tamta pchła popchała. Trzeci, to może po angielsku, bardzo jest inteligentny, ale wiecie. How much wood could a woodchuck chuck, it a woodchuck could chuck wood. Czyli ile by dzięcioł uciął drewna, gdyby mógł ciąć drewno. No, bardzo inteligentny, ale co tam, przynajmniej śmieszny. O stole bez nóg to już chyba było. No to w takim razie pozdrawiam i dobrej nocy.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Piotr

#46 ·

1 likes
Transcription

cześć jeżeli chodzi o ten wpis z tłumem znaczy łamacz z tłumem to ja jeszcze pamiętam z emisji głosu, że przynajmniej taką wersję wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjazmowanego tłumu, który oklaskiwał przeliteraturalizowane dzieło o a jak mi się jakieś jeszcze przypomną to jest o jeszcze pamiętam takie klamki zamki leśnią na glanc w blasku las ułańskich lanc no to na razie tyle

marcysia

#47 ·

1 likes
Transcription

Trzy pstre przepiórzyce przeleciały przez trzy pstre kamienice.

marzenia się spełniają.

marcysia

#48 ·

1 likes
Transcription

i jeszcze mi się jeden przypomniał no i cóż, że ze Szwecji

marzenia się spełniają.

Paulinux

#49 ·

1 likes
Transcription

Pało mało ułoma połamało.

Happy hacking

daszekmdn

#50 ·

2 likes
Transcription

Proszę Państwa, krzytam, próbujemy to przekrzytać. Grzgrzystym rankiem grzegrzółki i piegrze zamiast wziąć się za grzgownicę nażarły się nakrzką miąższu rzeżuchy i rzygały rzędem do rozżarzonej brytfanny.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#51 ·

Transcription

A ten to już mi problem sprawił. Koszt, pokszcz, krzewie, o.

daszekmdn

#52 ·

1 likes
Transcription

To mi nie wyjdzie, ja to wiem. My indywidualiści wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjazmowanego tłumu, który oklaskiwał przeintelektualizowane, przekarykaturalizowane i przeliteralizowane dzieło. Tego ostatniego nie mogę.

Paulinux

#53 ·

1 likes
Transcription

Zmiarz dżdżownicę buczący czubie.

Happy hacking

Mimi

#54 ·

Transcription

Dzień dobry wszystkim w ten niedzielny poranko-południowy czas. Nie no, już bliżej południa jest. No, a co do takich łamańców, to jakby ktoś sobie chciał sam poczytać, nie będę tu recytować, zostawiam furteczkę, poszukajcie sobie. Zabawa gwarantowana. To jest taki wiersz pod tytułem Trucizna imion i jest to wiersz naszego poczciwego Julka Tuwima. No, ale czy on jest dla dzieci, to bym nie powiedziała. No, wiadomo, dużo tam imion kobiecych głównie i tam takich różnych wierek słownych. No, ale co by nie było, że ja tylko z reklamą wierszyka przyszłam, to jeszcze coś tam połamiemy język. Na przykład indywidualista prestidigitator albo intelektualista prestidigitator, a jak kto tam sobie chce. Jeszcze coś, co moja koleżanka uwielbia. Pocztmistrz Strzewa. Pozdrawiam.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Lowca_Androidow

#55 ·

Transcription

Takie sprostowanie, nie Tuwim tylko Brzechwa napisał ten wiersz.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Mimi

#56 ·

Transcription

Zgadza się. Teraz dopiero zauważyłam, że takie cudo mi się nagrało. Tak, to jest trucizna imion tego gościa pod tytułem JB, czyli Janu Grzechwa. Jeden i drugi kojarzy się z wierszami dla dzieci, a pisali też bardzo dorosłe wiersze.

Paulinux

#57 ·

1 likes
Transcription

W skrzela makreli ktoś strzelał i strzaskał makreli o skrzela.

Happy hacking

Paulinux

#58 ·

Transcription

Слухом слов сухих сув.

Happy hacking

Monte

#59 ·

Transcription

Wyścigowa wyścigówka wyścignęła wyścigową wyścigówkę na wyścigu wyścigowych wyścigówek.

Give me a sign.

Monte

#60 ·

2 likes
Transcription

Jak chcecie to mogę szybciej. Wyścigowa wyścigówka wyścignęła wyścigową wyścigówkę na wyścigu wyścigowych wyścigówek.

Give me a sign.
Poprzednia 3 / 5 Następna