EltenLink

whatsap na komputer

Wróć do Oprogramowanie

#21 balteam

No najwygodniejsze nie jest

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-09-17 08:23

#22 wesolek

Też miałem z tym problem przy drugim parowaniu (tj. po przywróceniu telefonu do ustawień fabrycznych). Natomiast, sam tryb formularza coś mi do końca nie trybi aktualnie i tak także...

2021-09-17 08:47

#23 lukaszenka

Nie powstały, bo telegram ma otwarte api, a what'sapp nie.

2021-09-17 11:31

#24 cinkciarzpl

Tylko, że problem z zeskanowaniem Qr mam wyłącznie na wersji webowej. Ta ich niby natywna appka na pc działa ok. Wylogowuje mnie raz na kilka tygodni i zawsze trafiam w ciągu praktycznie sekund. Z tym, że mam takie wrażenie, że jest nieco opuźniona w rozwoju.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-09-17 12:08

#25 mojsior

żałosne robią aplikację, która jest aplikacją webową, równie dobrze można sobie wejść z przeglądarki na whatsapp web zeskanować kod i mieć taki sam efekt, zamiast ściągać niepotrzebne megabajty.
A wygodne to jest tak, że już wolę sobie skorzystać z mobilnej wersji.

2021-09-17 13:20

#26 cinkciarzpl

Jest właśnie bardzo wygodne, o ile poruszasz się w trybie formularza. Komputer nigdy nie był miejscem na schematyczne myślenie, więc argumenty z dostępności do wora.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-09-17 16:22