Piosenka poszukiwana
Wróć do Muzyka#81 misiek
1: Powerplay Całuj mnie, 2: Kombi Niema zysku, 3: Masters Ciebie mi trzeba, 4- nie wiem, 5: Gang Marcela Złamano już tyle serc, 6: Marcin Siegieńczuk Yaba daba doo.
-- (markus1234):
Witajcie.
Na blogu umieściłem piosenki z radia puławy 24, ale z racji, że nie można tak robić, postanowiłem te piosenki umieścić tutaj, z nadzieją, że więcej osób je porozpoznaje.
Piosenki w załącznikach. Może być nawet kilka moich postów, więc nie uznajcie mnie za spamera. Na razie 3 pierwsze piosenki, bo reszta mi nie wchodzi.
--
#82 misiek
7: Letni x feat Daj to głośniej Kury, 8: Haddaway Rock my heart, 9: Prawdopodobnie C block Keep movin, 10- nie wiem, 11: London boys london nights.
#83 markus1234
Witajcie.
Dzisiaj po 14 w radiu impuls były grane 3 piosenki, które mi się spodobały.
Pamiętam mniej więcej słowa, które były śpiewane w refrenie:
W pierwszej było w refrenie tell me about you oh baby.
W drugiej było viista, i jeszcze jakieś słowo na l, którego już nie pamiętam. Nie wiem, czy dobrze napisałem to słowo na v.
W trzeciej było śpiewane when i'm on radio, i tutaj nie jestem pewien, albo don't video, albo not video.
Wszystkie te 3 piosenki były raczej w takim klimacie danceowym.
Gdyby ktoś znalazł, to czekam na odpowiedź.
Dodam, że nie mam nagrane niestety, bo jechałem z tatą samochodem, i po prostu włączyłem to radio impuls, i akurat te 3 piosenki leciały. One leciały jedna po drugiej. Po tych trzech piosenkach była piosenka Mrozu - miliony monet, akurat to wiem, bo gdzieś to kiedyś sprawdzałem. Ale tych trzech nie mogę znaleść, nawet wpisując w google tekst.
#84 markus1234
Te wszystkie 3 piosenki śpiewali mężczyźni, jeśli to coś komuś powie.
#85 DJGraco
Szukam piosenki z załącznika. Shazam ani be ani me. To samo soundhound
#86 DJGraco
Albo jak by ktoś spróbował usłyszeć co ta kobieta śpiewa to wpiszę tekst do internetu, bo ja rozumiem pojedyncze słowa, bo trochę niewyraźne to jest.
#87 Lowca_Androidow
To jest mix kawałka Izabeli Trojanowskiej "Wszystko czego dziś chcę"
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#88 misiek
#89 misiek
To jest ten cover, ale tego remixu jeszcze poszukam.
#90 DJGraco
Dobra, ja już go znalazłem
CANDY GIRL - Wszystko Czego Dzis Chce (Bootystylerz Vs Hardbase Dj Team Remix) -
#91 DJGraco
Poszukuję tracka
Groove Coverage - Last Unicorn (Extended Mix)
Jeżeli ktoś to ma, na prawdę dziekuję, bo ani na singlach tego nie ma, ani nigdzie.
#92 daszekmdn
Mam ale nie extended.
#93 daszekmdn
Po za Youtube nawet w oficjalnych dyskografiach nie znalazłem tego utworu w Extended, więc ktoś se pewnie sam zrobił albo nazwał to inaczej. W ogóle nie czaję po co Ci jakieś wydziwione wersje.
#94 misiek
Ale co w sumie masz do extendetów?
-- (daszekmdn):
Po za Youtube nawet w oficjalnych dyskografiach nie znalazłem tego utworu w Extended, więc ktoś se pewnie sam zrobił albo nazwał to inaczej. W ogóle nie czaję po co Ci jakieś wydziwione wersje.
--
#95 Amparo
Hej. Okey to ja z takim dziwnym pytaniem, choć to nie jest piosenka, ale może ktoś wygrzebie. Szukam Jingla Radia Zet z kogutem. Tam na początku piał kogut a potem Piasek śpiewał Radio Zet i już! Ja mam sporo jingli tej stacji, ale szukam właśnie tego opisanego powyżej. Był
#96 daszekmdn
Daj znać z którego roku :)
#97 Krzycha
Czy to chodzi o nową oprawę czy o jingle z lat 90-tych?
#98 misiek
Ja na razie nie mam, ale jak kiedyś dostanę to dam znać.
#99 Amparo
To są lata dwutysięczne na pewno, ale od 2001 do 2010 nie później.
#100 DJGraco
@Daszek ja również mam radiówkę i to nawet we flac. A kto wie, może ktuś mundry zrobił na youtube i wstawił extendeda, ale raczej brzmi to jak oficjalny extended od GC. No cóż tródno.
Ja tak mam, że niektóre utwory podobają mi się w radio a niektóre w extended. Pozatym wersje rozszerzone łatwiej się miksuje.