Nie chodzi Ci o filmową adaptację, ale wogule książki z okresu wojny klonów?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Kiedyś miałem ponad sto książek z S.W., ale gdzieś przepadły. Mam tylko adaptacje filmów, czyli od: "Mroczne widmo", do "Skywalker odrodzenie".
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
I moim zdaniem, Andrzej Mastalerz czytał najlepiej. Damienckiego słuchać nie mogę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Witam. Poszukuję audiobooków: Ania z Zielonego Wzgórza, tom 05, Wymarzony dom Ani, Ania z Zielonego Wzgórza, tom 06, Ania ze Złotego Brzegu ale czytane przez Joannę Pach-Żbikowską
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.