EltenLink

Poszukuję książki

Wróć do Literatura

#101 magmar Konto zarchiwizowane

Ja bardzo poproszę. CHętnie porównam wersję chociaż znając życie pewnie wybiorę starą, dobrą szkołę.

2021-08-10 21:10

#102 Kat

Jutro gdzieś wrzucę - na dysk google albo wetransfer i wyślę linki zainteresowanym.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2021-08-10 23:40

#103 Zuzler

@Kat, powysyłałaś?

2021-08-27 15:01

#104 skrzypenka

Znalezione. Hej, poszukuję książki Marcela Mossa "Mroczne sekrety", czy ktoś posiada?

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
Edytowano 2021-09-19 14:41

#105 skrzypenka

No i dalej szukam książki "Zygmunt Stary i Bona Sforza", autor Jerzy Besala.

2021-09-19 14:42

#106 Lowca_Androidow

Ponawiam prośbę o ebook "Drugie spojrzenie na planetę Ksi - Marcin Kowalczyk"

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-09-25 14:36

#107 Celtic1002

Cześć.
Szukam książki Teresy Lipowskiej i Ilony Łepkowskiej "Nad rodzinnym albumem".

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2021-10-05 22:28

#108 skrzypenka

Znalazłam.
Hej, Znowu poszukuję kolejnej książki Mossa "Idealna para", ma ktoś?

Edytowano 2021-10-13 11:51

#109 Adasadula

Witam. Poszukuję książki Osobliwy Dom Pani Peregrine”, tom 5 Konferencja ptaków
Autorstwa Ransoma Riggsa.
Książka morze być w dowolnej formie. Najlepiej epub, potem TXT, RTF, PDF i reszta. Z góry
Adres email:
Anonim.fnin@gmail.com
dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2021-11-04 18:41

#110 Lowca_Androidow

Nie tyle książki co spisu treści, chodzi mi o tytuły rozdziałów poniższej książki:
#me, (Joanna Fabicka)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-11-13 21:36

#111 lalar123

Ja zaś poszukuję serji Vadima zelanda transerfing żeczywistości. Np. Tom drugi, szelest porannych gwiazd

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2021-12-06 18:28

#112 Celtic1002

Hej.
Szukam dwóch książek. Hej Panie B. Wspomnienie Artysty Marcina Sitko i "Tacy byliśmy" Henryka Czicha. Ktoś może ma jakiś skan i mógłby się podzielić?
Z góry dzięki. :)

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2021-12-11 21:17

#113 MarOlk

Hej. Czy ktoś może ma książkę Witolda Rychtera "Moje dwa icztery kółka" ewentualnie "Skrzydlate wspomnienia"tego samego autora?

2021-12-11 21:52

#114 matius

Ktoś może posiada całą serię Ulisesa Moora? Włącznie z tomami wyrzej niż 12?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2021-12-17 21:07

#115 biernatM123

hej poszukuje książki czarne serce Litkowiec Kinga

2021-12-18 22:06

#116 skrzypenka

a jest więcej? Też mam tylko 12 tomów i century mam jeszcze.

-- (matius):
Ktoś może posiada całą serię Ulisesa Moora? Włącznie z tomami wyrzej niż 12?

--

2021-12-20 20:12

#117 Celtic1002

Jest więcej, ale chyba nie ma audiobooków wszystkich części.

Anna Frankowska
2021-12-20 20:25

#118 skrzypenka

To chociaż tekstowe, posiadasz?

-- (Celtic1002):
Jest więcej, ale chyba nie ma audiobooków wszystkich części.

--

2021-12-20 21:30

#119 Kat

A jak na gryzoniu, nie ma?

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2021-12-20 22:13

#120 matius

W DZDN została nagrana 13. A jest narazie osiemnaście. Choć mam wrażenie, że to już przesada. Jak dla mnie najlepsze było sześć pierwszych części.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2021-12-22 10:54