propozycje do zrealizowania dla innych chętnych

Turniej łuczniczy

Założony przez pajper 10 wpisów ostatni wpis 1 dzień temu

Zakładam wątek, żeby mi ktoś nie ukradł, robi się po godzinach już od poniedziałku.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Będę chciał to z kimś potestować, powoli zaczyna się do tego nadawać. Może już jutro, może w niedzielę/poniedziałek. Kto ma czas i chęci?
#StandWithUkraine

Ja potencjalnie mam, ale opisz to jakoś, tak dla zachęty, chociaż czuję, że to też będzie hit.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Nie no, z hitem bym nie przesadzał, to prosta zabawka.
Strzelamy do tarcz. Przy naciągniętym łuku chwieje się cel, można wstrzymać oddech ale tylko na chwilę, trzeba strzelać w rytmie serca, bo uderzenia serca powodują drganie rąk. Etc. Na razie jeszcze dopracowuję balans.
#StandWithUkraine

No i w audio balla grało sporo ludzi :) Z resztą w pewnym sensie, jak rozumiem to jest podobne do lotek, albo do strzelania laserowego, wg mnie będzie sporo grane.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Wygląda to już bardzo fajnie, ale najtrudniejsze jest zbalansowanie trudności i nad tym działam i jeszcze będę pewnie długo działał. :D
#StandWithUkraine

Kurcze chciałem robić coś podobnego, chociaż nie do końca. Więc na razie się wstrzymam.

zrób poziomy po prostu, jak w axel pongu

Tak tak, ja zrobię poziomy, ale i tak to jest trudne. xd
#StandWithUkraine

Meh, na dual sense by się fajnie strzelało z tego łuku, bo triggery by opór stawiały przy napinaniu łuku xD