Nie wiem jeszcze jak to zrobić, ale plan jest taki:
Tworzę turniej np. w axel ponga, zgłoszenia są do osiemnastej, turniej jest od 19 do 21, wybieram jakim systemem gramy, typu każdy z każdym.
No i potem by ładnie rozpisał się system, kto kiedy gra, albo po prostu dołączasz do turnieju o 19 i sam sobie z graczem się umawiasz, wasza pierwsza gra będzie liczona jako turniej.
Da się to na kilka sposobów zrobić, pytanie czy jest zapotrzebowanie. Na quentinie turnieje są, tylko trzeba to ręcznie ogarniać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Skoro nawet quentin ma to ręcznie a jest potężny, to wystarczy jak jest.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ciekawy pomysł, ale wg mnie lepiej jakby to zautomatyzować.
yyy, quentin jest potężny i nie umie zrobić gier zręcznościowych, więc średnio rozumiem co to za argument.
no i tak, jakoś to trzeba zautomatyzować.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Chociaż te godziny sztywno to tak sobie. Wiadomo termin turnieju tak, ale kolejnych gier to już tak średnio. Powinno automatycznie notować kto z kim grał, jaki był wynik, i dodawać do jakiejś tabeli.
No myślę, że to zależne będzie od turnieju, jak sobie ustawisz.
Dobra, to ja Gulivera pochwalę, ponieważ on już zaczyna to robić. No i w ogóle, jak ktoś zaczyna się brać za jakiś temat, to fajnie, jakby napisał, że się za to bierze. Bo bez sensu, żeby dwie osoby robiły to samo. Dzięki, Guliver. Mam nadzieję, że Ci to dobrze wyjdzie.
Ja jak się za cośzabieram to mi zawsze dobrze wychodzi:) Żartuję oczywiście.
Wydaje mi się, że jeszcze mamy za mało graczy na turnieje
Wiem, ale dlaczego nie zrobić tego teraz? Niech już będzie i leży.
Dokładnie, a kto wie, może dzięki temu przekonasz kilka osób. Gier już jest wystarczająco dużo, teraz trzeba podopieszczać to, co jest, porozwijać różne funkcje poboczne, przepisać zasady i takie tam bzdury.