Bo jeśli jakiemuś 10latkowi wylosuje się cipka to może jego to nie ruszy, ale wystarczy, że pochwali się jakiemuś czepialskiemu i być może drama gotowa.
No, ale to wiadomo, że zaznaczy takie pole i jeszcze bardziej się pochwali, przynajmniej ja bym zaznaczał z ciekawości i polował na te plusy
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ale jest dupokrytka, że jak coś to jest wersja dla dzieci.
Nie mam zamiaru wertować całego słownika tylko dla jakiejś dupokrytki. Cóż, jeśli Dawid uzna że wylosowanie się słowa cipka w grze jest na tyle zagrażające, że trzeba ją zbanować, to chyba już wolę to.
Happy hacking
Ja na dzień dobry przeszukałbym bazę pod kątem tego, co najczęściej do głowy przychodzi. Ostatecznie raczej nie znajdziemy w słowniku wielu dziwnych wygibasów z milionem przyrostków i przedrostków. Wiem już, że kurwa, dupa, chuj, pinda, fiut i kutas są. Co ciekawe, cipy nie ma. Jest tylko cipka. To, co wydaje mi się sensowne to, jeśli już ktoś testuje Jeffa, przepuszczenie całości właśnie przez tego typu model z odpowiedziami: wulgaryzm, nie wulgaryzm, coś pomiędzy i inne, o ile ten model działa tak, jak myślę, że działa. xd Jeśli tak jest, możnaby to ogarnąć jakimś skryptem i sprawdzić ręcznie tylko to, co wydało się jakieś nietypowe, bo model np. przypisał jakieś dziwne prawdopodobieństwo odpowiedziom.
Być może całość w ogóle nie warta jest omawiania i niech to sobie tam wisi, bo czemu nie. Po prostu zauważyłem i zgłaszam. Tyle.