Blind shel classic- co myślicie.
Wróć do inne#101 magmar Konto zarchiwizowane
Rozmawialiśmy o tym prywatnie, że po audycji to zrobię jednak w tym wątku jest dyskusja na temat wad i zalet tego telefonu więc uznałam, ze warto tu poruszyć tę kwestię.
#102 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
A więc publicznie odpowiadam Ci, żebyś po audycji to zrobiła.
#103 zywek
TO jest żałosne, podróby androidów, dobrze, może i fizyczna klawira robi robotę, natomiast na pewno nie za półtora kafla no i żeby andro nie miał tak podstawowej zabawki, jaką jest hotspot, przecież to z aosp mogą sobie normalnie wziać i przerabiać aosp ze wszystkimm rzeczami, które aosp oferuje, łącznie z najnowszym androidem, który sobie mogą pod swój procek itd. dostosowywać dalej we własnym zakresie, nietrza koła wymyślać na nowo. To samo z TB, mogliby przecież przerobić, jak im sę coś nie podoba.
#104 Lowca_Androidow
Czy Blindshell classic 2 powiadamia o przychodzącym połączeniu? Czy działa w nim identyfikacja rozmówcy?
Pytam, bo starsza pani, straciła wzrok rok temu i nie chce słyszeć o dotykowym telefonie, ale zależy Jej na tym, aby telefon mówił kto dzwoni.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#105 magmar Konto zarchiwizowane
Może kto inny się podepnie?
(Dariusz.1991)
Napisz do producenta w tej sprawie.
#106 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Robi robotę. Jak kupujesz rejestrator dźwięku nie oczekujesz od niego, że będzie służył za radio czy przeglądarkę internetową. Kupując Blindshella moje oczekiwania zostały spełnione. Posiadam telefon z wyjątkową baterią, niezbędnymi komunikatorami i internetem. Nie jest to idealne wyjście, ale dla mnie lepsze od dotykowców z pierdylionem bajerów i apek.
#107 magmar Konto zarchiwizowane
Darek, dobrze wiesz, że nie chcę hejtować tego telefonu, więcej naprawdę poważnie rozważam opcję jego zakupu ze względu na rozmiar, klawiaturę i długożywotną baterię.
#108 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Zrób to pierwsza. Możesz też wystosować petycję na jakiejś tyflogrupie i zebrać podpisy.
-- (magmar):
Może kto inny się podepnie?
(Dariusz.1991)
Napisz do producenta w tej sprawie.
--
#109 magmar Konto zarchiwizowane
Nie mam pomysłu jak to tego podejść czy po polsku czy po angielsku mówię o tyflogrupach..
#110 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Ciekawostka. Ładowałem baterię do godziny pierwszej w nocy. Zgadnijcie, jaki był stan naładowania po tym, jak się obudziłem.
#111 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Po polsku i po Angielsku. Na polskich i zagranicznych grupach. Proste.
-- (magmar):
Nie mam pomysłu jak to tego podejść czy po polsku czy po angielsku mówię o tyflogrupach..
--
#112 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Tak, Posiada te funkcje.
#113 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Jakby miała jeszcze inne pytania, może posłuchać jutrzejszej audycji o tym telefonie.
#114 magmar Konto zarchiwizowane
100%?
A jak z dyktafonem czy nagrywa porównywalnie do nokii?
#115 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Bravissimo!!! Dobra odpowiedź.
#116 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Nagrywa trochę lepiej od nokii. Wrzucę próbki po audycji. Jeżeli Michał się zgodzi, wrzucę też w komentarzu nagraną rozmowę telefoniczną.
#117 magmar Konto zarchiwizowane
A co do wpisu mam rok, żeby temat ogarnąć póki mi xperia służy i jest to wmoim interesie żeby to zrobić.
#118 magmar Konto zarchiwizowane
Mnie by to satysfakcjonowało.
#119 pates
Przynajmniej usbc to ma, ale jak wejdzie 5g to na 100% tego nie ma
#120 pates
@Magmar czemu rok?