1 / 38
Next
Co sądzicie o tym wynalazku? Ja nie polecam, bo stanowczo za drogi, po za tym nie lubię gdy z nas robi się niczego niepotrafiących głupków i zamyka system, bo po co według takich firemek nam aplikacje i chociaż częściowo otwarty system- beznadzieja.
markus1234
#2 ·
Telefon jak dla mnie bez sensu. Niby prosty, niby łatwy, ale chociażby to, że nie można wgrywać aplikacji z google playa to jest jakieś nieporozumienie! Nie polecam tego telefonu. Nie posiadam go, ale wysłuchałem audycji, i mówię mu stanowcze nie. Pozdrawiam.
Jak by kosztował ze dwie stówki to kupił bym go do takich zabaw, bo dawno już tego nie robiłem, a w sumie moja zabawa na grzebaniu komputerowym w systemie mobilnym zakończyła się na Symbianie, więc pora się nauczyć czegoś nowego, ale w żadnym wypadku za tą cenę, z resztą maksymalnie jest wart te 200 zł.
gdyby był tańszy o minimum 1200zł, dla seniora czy osoby która chce tylko telefon ok, ale takto nigdy!
3 likes
Są dofinansowania na telefon, jeśli by był do 800 zł by było ok, bo jak Tomecki mówił, wyprodukowanie tego też kosztuje, mała liczba to kupi itd. itp.
1 likes
Dofinansowania są nie dla wszystkich i ograniczone wiekowo, tym bardziej dla seniorów.
Najbardziej irytujące jest to, że każdy telefon z fizyczną klawiaturą ma jakieś ograniczenia. Nawet Słynny LG Wine miał tylko 4gb pamięci wewnętrznej i nie oferował możliwości zapisu aplikacji na karcie. To znaczy niby oferował, ale w praktyce to nie działało.
1 likes
@łowca, idealnego chyba sposobu nie ma, aby telefon kosztował powiedzmy 200 zł czy 400 zł. Chyba by musiała jakaś znana firma wypuścić po prostu telefon z klawiaturą jak stare nokie, bo takie powstają, tylko tyle, że miał by możliwość wgrania programu gadającego za darmo, albo bardzo bardzo tanio.
Słuchałem podcastu, poczytałem se od tak manual i dajcie mi spokój. Byłby droższy, ale z możliwościami mniej więcej jak n95, startując od 1500 na dwóch z kawałkiem kończąc no to jeszcze bym się zastanowił. Zrobiliby jak e7 i z qwerty za 2 może trochę powyżej to byłby jeszcze ciekawszy. Fakt. To nie byłby już kompakt, no ale. Classic i touch jak spojżałem na speka to się zmartwiłem.
za to bym dał max. 2 grosze.
Edited
Wpis został usunięty z uwagi na brak akceptacji wielu praktyk panujących na eltenie z którymi się nie utorzsamiam.Wskażcie alternatywę z internetem i fizyczną klawiaturą numeryczną i chętnie wrócę do tematu.
1 likes
Nie wiem czy Internet w tym czyms jest uzywalny na tyl zeby mozna bylo go jakkolwiek pokazywac.
Edited
1 likes
Wpis został usunięty z uwagi na brak akceptacji wielu praktyk panujących na eltenie z którymi się nie utorzsamiam.
Wczoraj dostałem Samsunga s5610 chyba z 2012 r. Internet ma chyba nienajgorszy, a do tego fizyczną klawiaturę. Ktoś chętny na udźwiękowienie?
Ja.
JEżeli ta numeryczna jest i będzie działało, to ekstra.
1 / 38
Next