Jeszcze mi się dostanie parę latek za ddawanie złego przykładu nieletnich:) I rzeczywiście ja jako pełnoletnia kobieta mogę być posadzona zupełnie gdzie indziej więc... może rzeczywiście warto przemyśleć.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Pewnym problemem jest termin. Proponowane w ankiecie były dwa. Większość osób zadeklarowała, że obydwa odpowiadają, ale... porównywalna ilość osób była za jednym z dwóch pozostałych. W sensie porównywalna za 23-25 sierpnia, co za 15-18 sierpnia. Myślę, że w praktyce będzie to 16-18 lub 23-25, patrząc po deklarowanych kosztach. Z drugiej strony nie wiem nadal, który termin wybrać.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
I tak musicie zrobić drugą ankietę, żeby doprecyzować, na ten przykład ile naprawdę ktoś poradzi dać, tylko wtedy to już by było trzeba z jakimiś konkretami, a nie tak...
Zuzler, ale nie do końca jest na to czas. Ja mam zamiar za kilka dni podać wam konkretny plan. A wtedy już niebardzo będzie czas na zmiany, bo i hotele ludzie nam zajmą. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.