Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Założony przez Julitka 922 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 27 z 47

Odnoszę wrażenie, że Adela myśli o maks 400 zł do wydania podczas samego zlotu tj aby razem z podróżą nie przekroczyło to specjalnie 600 zł.

Adelcia jak to ktoś pisał, zerknij na bilety lotnicze, pewnie do Modlina będą w jakiejś sensownej cenie, jeśli ryanair lata lub ewentualnie wizair czy jak to siętam pisze,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#523 2 polubienia

Nie no, dałoby się i za 160 i za mniej nawet w ludzkich podobno warunkach. Tylko rzecz jasne poza sezonem.

600 to taka gora z najwyszych gor:D.

no wlasnie zuzler oto chodzi ze napewno raczej nie latem.

#526 2 polubienia

no, to jak chcesz kupować bilety, to raczej wcześniej niż później.
po co mi sygnatura?

#527 2 polubienia

Szczególnie, że faktycznie można na tym przyoszczędzić kupując wcześniej.

jezcze czekam na wiecej info narazie
bo nie bede kuowac byletu, zeby go potem zwracac.

#529 2 polubienia

Nim pojawią się pytania, podpisanie umowy przesunąłem na środę najbliższą.
Zmusiły mnie do tego zmiany terminów egzaminów sesji - w czasie, w którym miałem podpisywać umowę, profesorowie zsyłają na nas męki EKSC zwane. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

okeey supr zeto napisales.
a przedewszystkim, super ze cos sie ustali do dnia kiedy na 2 dni elten nie bedzie dzialac.
a powiedz nam, to o czym mowis to lasky, ale czy w questji hotelu hostelu czegos tam juz cos wiadomo?

Nie bardzo jest co ustalać w kwestii hotelu. Zrobimy chyba wstępne rezerwacje, ale jeżeli wynikną problemy z Laskami, będziemy troszkę, że tak powiem, uziemieni.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#532 2 polubienia

Hmmm, co wskazuje na problemy? Tzn. już wiecie, że coś może być nie tak, ale nie chcecie powiedzieć, żeby nas nie zniechęcić?

#533 2 polubienia

Nie.
Nic nie wskazuje na problemy z Laskami, ale nie ma pewności nigdy do momentu podpisania umowy, tj. do jutra.
A więc trzeba zawsze pamiętać, że coś może pójść nie tak.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Raczej nie.
Po prostu obserwujemy, jak zachowują się wobec tej sprawy ośrodki. :)

Ponad 10 dni temu dzwoniłem na prośbę Julitki, szukając odpowiedniej oferty. Jeden hostel zaoferował ciekawą opcję a wczoraj poinformowali mnie, że jednak mogą udostępnić 30 miejsc noclegowych, a nie 50.

Ten hotel miał wtedy przesłać mi ofertę, czego do tej pory nie zrobił.
Gdyby te parenaście dni temu skontaktowała się ze mną odpowiednia osoba, to może poczyniona by już była stosowna rezerwacja.
Cóż, bywa...
--Cytat (dariusz.1991):
Ponad 10 dni temu dzwoniłem na prośbę Julitki, szukając odpowiedniej oferty. Jeden hostel zaoferował ciekawą opcję a wczoraj poinformowali mnie, że jednak mogą udostępnić 30 miejsc noclegowych, a nie 50.

--Koniec cytatu

no to czekamy co sie jutro wydarzy.

Niestety masz rację.. Obiecali i kontakt się urwał..

jakis hotel ibis, tylko nie wiem ktory, ale jakis budzet moze.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

I DZIS BEDZIE SIE MAM NADZIEJE DZIALO COS JUZ KONKRETNEGO.
TRZYMAM KCIUKOW.