Adelcia jak to ktoś pisał, zerknij na bilety lotnicze, pewnie do Modlina będą w jakiejś sensownej cenie, jeśli ryanair lata lub ewentualnie wizair czy jak to siętam pisze,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nim pojawią się pytania, podpisanie umowy przesunąłem na środę najbliższą. Zmusiły mnie do tego zmiany terminów egzaminów sesji - w czasie, w którym miałem podpisywać umowę, profesorowie zsyłają na nas męki EKSC zwane. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
okeey supr zeto napisales. a przedewszystkim, super ze cos sie ustali do dnia kiedy na 2 dni elten nie bedzie dzialac. a powiedz nam, to o czym mowis to lasky, ale czy w questji hotelu hostelu czegos tam juz cos wiadomo?
Nie bardzo jest co ustalać w kwestii hotelu. Zrobimy chyba wstępne rezerwacje, ale jeżeli wynikną problemy z Laskami, będziemy troszkę, że tak powiem, uziemieni.
Nie. Nic nie wskazuje na problemy z Laskami, ale nie ma pewności nigdy do momentu podpisania umowy, tj. do jutra. A więc trzeba zawsze pamiętać, że coś może pójść nie tak.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ponad 10 dni temu dzwoniłem na prośbę Julitki, szukając odpowiedniej oferty. Jeden hostel zaoferował ciekawą opcję a wczoraj poinformowali mnie, że jednak mogą udostępnić 30 miejsc noclegowych, a nie 50.
Ten hotel miał wtedy przesłać mi ofertę, czego do tej pory nie zrobił. Gdyby te parenaście dni temu skontaktowała się ze mną odpowiednia osoba, to może poczyniona by już była stosowna rezerwacja. Cóż, bywa... --Cytat (dariusz.1991): Ponad 10 dni temu dzwoniłem na prośbę Julitki, szukając odpowiedniej oferty. Jeden hostel zaoferował ciekawą opcję a wczoraj poinformowali mnie, że jednak mogą udostępnić 30 miejsc noclegowych, a nie 50.