EltenLink

[zrealizowana] Zmiana wpisu audio na wpis tekstowy

Wróć do Archiwum propozycji

#1 matius

Witajcie.
Nie wiem czy ktoś już to proponował.
Zauważyłem, że jak już wpis powstał, to nie da się go zmienić na tekstowy. Można jedynie zmienić plik. A ja chciałbym wrzucić tam linka do utworu, który jest na blogu. A usuwając wpis i tworząc nowy, komentarze również zostaną usunięte, a nie chcę tego robić.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2019-04-18 13:12

#2 tomecki

Też miałem ten problem. Napisałem do Dawida i mówił, że on to może zrobić, nie mniej tak w ogóle rzeczywiście dobrze byłoby gdyby dało się to zrobić samemu.

2019-04-18 14:40

#3 matius

U mnie jest kilka takich wpisów i jednak wolałbym to zrobić samodzielnie. :)

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2019-04-18 14:55

#4 misiek

Ale to już było i nie wróci więcej. No może jednak wróci w każdym razie ten problem był poruszany przed czystką.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-04-18 17:57

#5 wredny

o jezuniu jak ja to popieram eltenowy odtwarzacz nie działa mi poprawnie jak dobrze byłoby odtwarzać wasze materiały choćby z przeglądarki

Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
2019-07-03 11:33

#6 pajper

Zrealizowana, będzie w następnej wersji.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2019-09-26 23:54