Inne

Tatuaże.

Założony przez Astenka 47 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 3 z 3

Ja już chyba z 10 lat planuję tatuaż na bliźnie na klacie, ale na planowaniu to się chyba skończy.

No i u mnie pewno też tak się skończy :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Ja bym chciała tatuażami wyrazić swoje zainteresowania, gdybym już się zgodziła. Myślę o kompletnym miszmaszu - czymś z kultury azjatyckiej - przysłowiowym smoku, elementach biomechanicznych <3 i również czymś dotyczącym narkotykowej prohibicji. ;)
ENFP

To ma sens, możesz je nawet jakoś połączyć w taki ogromny wzór oplatający twoje ciało w strategicznych miejscach, albo je rozdzielić i mieć na różnych ciekawych częściach ciała :)
Senter San

Kiedyś dawno, dawno temu widziałem w jednym czasopiśmie tatuaż u kobiety. Przedstawiał głowę indiańskiego wodza, którego broda była... powiedzmy naturalnym zarostem pewnego strategicznego miejsca :D

#46 1 polubienie

Na tym strategicznym miejscu wytatułuję sobie znak stop, albo enjoy the view xDD
ENFP

#47 3 polubienia

albo Line In :D
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.