Archiwum Eltena

Elten ARM, jakieś szanse?

Założony przez pates 46 wpisów ostatni wpis 2 miesiące temu Zamknięty Strona 3 z 3

Ale pisało się tu o tym tyle razy... Kontrolek raczej nie będzie, więc nie ma co wałkować.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Było pytanie o to czy to ma sens to odpowiadam
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#43 Edytowano

@pates, ja w godzinkę z Codexem nadziergałem prototyp klienta eltenowego działającego po Api i obsługującego podstawowe funkcje w oparciu o standardowe kontrolki a było to na początku roku, na GPT 5.2. Zarzuciłem ten projekt, bo teraz Elten na Windows to już nie jest to, co było jeszcze kilka lat temu, teraz z mojej perspektywy działa to w miarę możliwości stabilnie, a mam co robić więc nie chcę dodawać sobie kolejnego projektu do utrzymywania - ale chcesz, rób, da się, cała wiedza potrzebna jest na GH.

#44 Edytowano

Na ten moment jeszcze nie ma na GH, bo bety przechodzą na nowe api i w ogóle zmieniają wiele.

@daszek, ja robiłem w oparciu o to co jest na GH i jakoś to działało. Było sporo rzeczy do poprawy więc po prostu uznałem, że nie jest to dla mnie coś tak ważnego, żeby się tym zajmować, wystarcza mi Elten pod Windows jaki jest, ale po prostu daję znać, że można próbować, natomiast wymagać będzie to sporo pracy, żeby uzyskać zadowalający efekt.

#46 Edytowano

Zrozumiałem poprzedni post, ale może się nie precyzyjnie wyraziłem. Chodziło mi o to, że zwyczajnie odradzam próbować do czasu wyjścia oficjalnego 3.0, gdyż stare API zostanie porzucone dlatego praca poszła by na marnę.