dziwne jazdy z facebookiem
Wróć do Sieci społecznościowe#81 violinist Konto zarchiwizowane
zobacze jeszcze z tym fejsem gabi
#82 misiek
Najlepsze zgranie sygnaturki z postem ever.
#83 Prof.Falkowicz
mi też nie chciała się miranda połączyć z fejsem ale udało mi się ją połączyć i jest dobrze działa mi gg i fejs, i jest ok
#84 lukasz1993258
do czasu
#85 lukasz1993258
Niestety, ale konto stare mi zablokowali do tego stopnia, że musiałem nowe zakładać, i od tantej pory miranda słurzy tylko do gg.
#86 mucha
no z mirandy nie ma co kożystać pod fb
#87 Puszkin
Wszyscy już chyba zrezygnowali z mirandy do fb, ja w każdym razie zrezygnowałem.
Denerwowało mnie to blokowanie konta.
#88 lukasz1993258
Nom było to bardzo irytujące.
#89 mucha
tam jak jeszcze przeprowadzić te kilka kroków to spoko a jak mi zablokowała do tego stopnia że musiałem potwierdzić toszsamość to jusz serjo przypał fakt wygodne to było ale coś się zaczyna coś się kończy
#90 lukasz1993258
Mi jak zablokowali, to po wysłaniu zdjęcia stfierdzili, że rzekomo Moje dane nie były prawdziwe, i już wogule nie można było tego wżaden sposób odblokować.
#91 mucha
mi kazali później wysłać skan dowodu więc powiedziałem że mam to gdzieś i założyłem nowe
#92 Puszkin
Ach, lepiej było wysłać ten skan, ja na szczęście nie musiałem, udało mi się tego uniknąć.
#93 lukasz1993258
Nigdy bym nie wysyłał skanu, to jest przegięcie z ih strony, to tak, jak bym tu musiał wysłać skan dawidowi tylko poto, aby mi odblokował konto, to jest chore.
#94 mucha
chore czy nie ale ja poprostu nie jestem przekonany do takich żeczy
#95 lukasz1993258
ja uważam rze chore
#96 mucha
a myślę, że twurcy mirandy nie naprawią tego
#97 lukasz1993258
no niestety
#98 mucha
zmienił mi się wygląd strony mobilnej odpalonej przez mozzillę czy ktoś ma też taki problem?
#99 balteam
Tak, może na stałe wchodzi taki wygląd.
na chromie już od dawna tak jest.
#100 mucha
średnio mi się to podoba tak szczeże ta strona jest trudniejsza w takim układzie bo nie wiem jak sprawdzić aktywnych znajomych